Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    21. Svibanj 2014. 12:53

Ponavljam, nama je babica na tečaju rekla da dojke i bradavice nakon tuširanja uopće ne brišemo, i na tako morke nanesemo kremu, da omekane. I slažem se sa DarijomZ, čemu micati daj sloj ulja koji dojka sam izlučuje. Nemoj se mučiti i trljati, boljeti će svakako. Sjećam se da mije žena u bolnici koja je čekala 4. dijete rekla da obavezno mažem bradavice kroz trudnoću, nije bitno s čime, mlijekom za tuširanje, uljem, melemom, kremom za bradavice, samo da ih mažem da će mi biti bolje poslije. E, sad ti znaj...

DarijaZ
    21. Svibanj 2014. 12:59

da, i to sam negdje nesto citala, da nakon tusiranja najbolje ostaviti dojke da se same osuse ili potapkati sa rucnikom,ali nikako trljati...
    sto se mazanja tice, ne znam...ionako se mazes sa mljekom nakon tusiranja ili s cim god....ja konkretno cijelo tijelo u trudnoci mazem sa kremom protiv strija od Biobaze..i toliko mi pase da sam cak i lice pocela s njom mazati....ne vidim cemu bi sad jos dodatno bradavice mazala necim drugim...

piper
    21. Svibanj 2014. 13:02

Ja samo lagano prislonim ručnik da pokupim vodu s dojki...bradavice uopće nemažem a primjetila sam kao da mi se na samom vrhu skupi nešt skoreno...izgleda ko suha koža ili ko nakupina nekog ulja/masnoće (neznam kak bi to drukčije opisala) i to lagano maknem vrhom prsta i to je to...ak neide tak na lagani dodir onda ostavim dok neomekša i da se lagano skinuti

bjap
    21. Svibanj 2014. 13:04

Ja se mažem uljem protiv stija, isto sve odjednom. Osim kada dođu dani da me bradavice jako bole i peku onda prije ulja namažem kremom za bradavice.

antonio
    21. Svibanj 2014. 13:53

Ja bradavice mazem sa bekutan kremom i jako me spasava.

Tina0208
    21. Svibanj 2014. 13:58

krafnica namazi ih becutanom...malo deblji sloj prije spavanja i malo ih ostavi da ti se upije...ujutro ce bit ko nove...

Laura 21.08.2014 :-*

majchi_k
    21. Svibanj 2014. 13:59

hvala probat cu jos ovo s nanosenjem kreme na mokre grudi al nekako sumnjam to je strasna bol. a iscijedak imam i ja al bez mirisa i svraba kaze gin da je to ok. ;)

antonio
    21. Svibanj 2014. 14:12

Ima li koja od vas problema sa vidom u trudnoci,ja zadnjih par dana imam velikih problema magla mi dode odjednom i drzi me nekih pola sata do sat vremena a strah me reci dok jer odmah bi me strpala u bolnicu a tek sam 30 tj

piper
    21. Svibanj 2014. 19:32

Meni se kiji put malo zamagli ali brzo prode.

Neznam dal ovo spada po ovu temu al nek se nađe ako nekom zatreba...budući da sam danas bola kod zubara i žena mi prekopala cijeli zub uzasno me bolilo...znam da smijemo piti samo tablete na bazi paracetamola tako da sam uzela Lupocet500...ni nakon 3tablete mi nije bilo bolje nego samo gore natjerala sam muža da ode u ljekarnu pa mu je žena rekla da je max doza 8 tableta tj 4grama...srecom pocelo me popuštati pa necu vise piti al rekoh nek se info nađe jer mozda nekom zatreba

Iskrica1347
    22. Svibanj 2014. 00:11

A zašto ti pobogu nije dala inekciju lokalne prije neg ti je kopala po zubu? To se, naime, najnormalnije smije! Mijenjaj zubarku!

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.