Iscjedak je normalan. Samo ja već mjesecima ne dobivam nikakvu terapiju, za gljivice sam znala dobiti Royazol ali to ne pomaže. Doktor već mjesecima ništa ne spominje, valda je onda to normalno.
ja cu ga trazit canestan...imam doma kremu i neka mi samo vaginalete da jer ne mogu vise trpit peckanje...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja imam pojacan isjedak samo ujutro prvo mokrenje poslje se nestigne napravit jer sam non stop na vc mokrit
Na pocetku trudnoce mi je bio onak blago žućkast pa mi je gin dao lactogyn (mislim da se tak pise) jer je to probiotik al od njega mi je bilo samo gore...pojavio se bas sirasti smrdljivi iscjedak od kojeg me uzasno svrbilo i peklo kao da mi je netko ocat nalio dolje...onda mi je dao plimycol vaginalete i kremu nakon cega se sve povuklo i sad mi se opet pojavio prozirni iscjedak...nepecka me i nema miris pa sad neznam jel to normalno ili ne
prozirni iscjedak bez ikavog mirisa je ok......ja ga imam kroz cijelu trudnocu, i ginicka je rekla da je to u redu...
sto se tice bolnih grudi....mene bole od prvog dana, sad sam u 25 tjednu i nisu prestale....inace imam male grudi, povecale su se sigurno za 1-2 broja, tako da sam morala ici kupiti vece grudnjake koji me ne stiscu ni ne zuljaju....ne spavam u grudnjaku, nisam nikad, a ne mogu si ni zamislit da me to sve nesto steze dok spavam...ali me nisu prestale boliti , pogotovo bradavice! samo imam "faze" kad jace bole i kad slabije...
Mene grudi ne bole mene SVRBE... za poludjeti. Kao da sam opet u pubertetu. Inače, sva sam "jača" opseg "normalnih" (.)(.) mi je cca 95 cm, sada su došle na 105 cm... Bitno da se muž ne buni.. hahahahaahahahahahhahaah
Iscjedak je normalan u trudnoći ak ne smrdi i ne svrbi
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Mene i svrbe i bole. Nekad manje, a nekad me boli i mlaz od tuša na bradavicama.
Iscjedak je nekad manji, nekad više, ali uglavnom nije obilan, mada znam da je i to trudnoci normalno.
Meni su zadnjih par dana bradavice jako suhe. Jel ko maze s kakvim uljem? Ja ih mazem svaki dan kad i tijelo sa mlijekom, ali ne pomaze...
Ja ih ne mažem od kada je jedna od cura napisala kako joj je gin rekao da bolje naviknit bradavice na grubost. Nekako mi to ima smisla i od tada i ja protrljam rucnikom nakon tuširanja iako boli ko svi vrazi.
A možda da probaš baš s kremom za bradavice, a ne s obicnim mlijekom.
...a ja sam citala da ne treba bradavice trljati rucnikom niti ikakve takve "nasilne" radnje vrsiti, jer se time mice zastitni sloj loja koje bradavice i grudi luce tokom trudnoce i nakon nje, i da ne treba nikakva posebna njega bradavica u trudnoci...
bez obzira na to, meni to trljanje bradavica nema smisla....em boli ko vrag, em samo iziritiras vec ionako osjetljivu kozu grudi pa te boli jos i vise....a bolne bradavice i bolno dojenje je neizbjezno prvih dana kad bebica dodje, barem dok se ne navikne dojiti i ne nauciti kako pravilno prihvatiti dojku..
Sortiraj odgovore
Najstariji