ima puno stranica pa sam mozda previdjela ali zanima me dali je koja imala ili jos ima jako jako bolne grudi u trudnoci. ja sam sad 7 tjedana i strasno kako me bole u prvoj trudnoci su samo malo bile osjetljive u pocetku ali ovo je strasno nesto. nosim grudnja i ponoci a kad se okrecem u krevetu vidim zvijezde. :( dali ce to prestati ili ce tako bit do kraja :( vec su i natekle bar za jedan cijeli broj a tek sam u drugom mj. muka mi je kad se idem tusirati pa kad skinem grudnjak.... pomozite ;)
ima puno stranica pa sam mozda previdjela ali zanima me dali je koja imala ili jos ima jako jako bolne grudi u trudnoci. ja sam sad 7 tjedana i strasno kako me bole u prvoj trudnoci su samo malo bile osjetljive u pocetku ali ovo je strasno nesto. nosim grudnja i ponoci a kad se okrecem u krevetu vidim zvijezde. :( dali ce to prestati ili ce tako bit do kraja :( vec su i natekle bar za jedan cijeli broj a tek sam u drugom mj. muka mi je kad se idem tusirati pa kad skinem grudnjak…. pomozite ;)
To ti je normalno i nema ti baš neke velike pomoći.. Meni je svaka kap vode pri tuširanju bila nenormalno. Bitno ti je da nosiš udoban i odgovarajući grudnjak. Nekad bi mi bilo lakše spavati u grudnjaku nekad bez, znam da sam se nekad znala buditi usred noći i skidati ga. Meni je to trajalo negdje do 4 mjeseca, nadam se da će tebi prije biti lakše..
I meni, cim sam zatrudnila, znaci par dana nakon ovulacije, grudi su mi odjednom jako narasle, a kad sam skidala grudnjak doslo mi je da placem. Mene su jako bolile nekih mjesec dana i onda je prestalo :)
I meni, cim sam zatrudnila, znaci par dana nakon ovulacije, grudi su mi odjednom jako narasle, a kad sam skidala grudnjak doslo mi je da placem. Mene su jako bolile nekih mjesec dana i onda je prestalo :)
ja sam zato odmah iz grudnjaka presla u topice
Mene su boljele do kraja prvog tromjesečja. Spavala sam u grudnjaku pa je bilo lakše. Sada me tu i tamo bole, i bradavice znaju peckati ali onda ih mažem i prođe.
Meni su dost osjetljive na dodir...nespavam u grudnjaku jer inače to nevolim a ni po doma ga nenosim...inače imam male grudi pa sad dok su nabreknute tek se pošteno daju primjetit
grudnjake sam morala promjenit i ponosna sam jer bar dio života nenosim jedinicu hahahahahahahahahahahahahahaha
ja nikad nisam mogla spavat u grudnjaku pa tako ni sada... grudi su mi opci uzas...o bolovima ne mogu ni pricat,al mazem ih becutanom i lakse je malo... i ja kao i lilica nosim topice jer mi je lakse kad me ne stiska nista,al kad idem od kuce ipak nabacim grudnjak...
Laura 21.08.2014 :-*
ma znas kaj, ja sam u pocetku isto vani grudnjake oblacila, ali to je bila tolika bol da sam jednostavno odustala. sad me vise ne bole i vjerojatno bi mogla u grudnjak bez problema, al nekako sam se naviknula na ovaj komfor
Jel ima netko problema s vaginalnim iscjedkom???Meni se već par puta pojavio...prije trudnoće mi se znao pojavit kad sam jako uzbuđena ili pod stresom (a sad sam i jedno i drugo)
kakva su vaša iskustva s tim???neznam dal ste već prije pisale o tom pa rekoh idem preupitat
Jel ima netko problema s vaginalnim iscjedkom???Meni se već par puta pojavio…prije trudnoće mi se znao pojavit kad sam jako uzbuđena ili pod stresom (a sad sam i jedno i drugo)
kakva su vaša iskustva s tim???neznam dal ste već prije pisale o tom pa rekoh idem preupitat
Kakvim iscjedkom? Normalno je da u trudnoci bude malo pojačan. Ali ako je gust, grudvast, bijel, zutkast, zelen onda to i nije bas dobro, vec je znak ili upale neke ili gljivica.. Pogotovo ako uz ti osjecas peckanje pri ili nakon mokrenja...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji