Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    20. Svibanj 2014. 14:12

Mene su boljele do kraja prvog tromjesečja. Spavala sam u grudnjaku pa je bilo lakše. Sada me tu i tamo bole, i bradavice znaju peckati ali onda ih mažem i prođe.

piper
    20. Svibanj 2014. 14:29

Meni su dost osjetljive na dodir...nespavam u grudnjaku jer inače to nevolim a ni po doma ga nenosim...inače imam male grudi pa sad dok su nabreknute tek se pošteno daju primjetit
    grudnjake sam morala promjenit i ponosna sam jer bar dio života nenosim jedinicu hahahahahahahahahahahahahahaha

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 14:33

ja nikad nisam mogla spavat u grudnjaku pa tako ni sada... grudi su mi opci uzas...o bolovima ne mogu ni pricat,al mazem ih becutanom i lakse je malo... i ja kao i lilica nosim topice jer mi je lakse kad me ne stiska nista,al kad idem od kuce ipak nabacim grudnjak...

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    20. Svibanj 2014. 14:45

ma znas kaj, ja sam u pocetku isto vani grudnjake oblacila, ali to je bila tolika bol da sam jednostavno odustala. sad me vise ne bole i vjerojatno bi mogla u grudnjak bez problema, al nekako sam se naviknula na ovaj komfor 

piper
    20. Svibanj 2014. 15:47

Jel ima netko problema s vaginalnim iscjedkom???Meni se već par puta pojavio...prije trudnoće mi se znao pojavit kad sam jako uzbuđena ili pod stresom (a sad sam i jedno i drugo)
    kakva su vaša iskustva s tim???neznam dal ste već prije pisale o tom pa rekoh idem preupitat

MarijaŠ
    20. Svibanj 2014. 17:35

Mene su isto grudi baš jako boljele prvih dva mjeseca i onda je prestalo. Lakše mi je bilo spavati bez grudnjaka, a ovako sam po kući nosila ili sportski ili topiće. Negdje početkom drugog tromjesečja su me opet boljele nekih 1-2 tjedna, i sad evo na početku trećeg tromjesečja je mir što se toga tiče. 
    Što se tiče pojačanog iscjetka - ja ga imam. Sve zavisi kakav ti je, baš kako kaže chocolate. Meni nije jednako svaki dan. Nekad ga nemam uopće, a nekad baš dosta. Razgovarala sam s liječnicom o tome, testirala me za svaki slučaj, i sve je ok. Sasvim je normalno da u trudnoći bude malo pojačan.

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 17:39

i ja imam iscjedak i to neprestano ali sam gotovo sigurna da je zbog gljivica...vidjet cu sto ce sutra doktor reci...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.