mi smo isto uplatili novac crvenom krizu...nadam se da ce bar doci do tih ljudi...
mi smo isto uplatili novac crvenom krizu…nadam se da ce bar doci do tih ljudi…
To je ono sto me i brine najvise, da nece doci do ljudi kojima je potrebno. Ali nazalost to je sve sto mogu napraviti kada sam tisucu kilometara daleko.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Laura 21.08.2014 :-*
ja se i sve vise bojim da im vise ni ta roba i hrana ne dolaze posto pricaju da svega ima dosta...
Meni se javlja sumnja kod svake slične akcije, kao i kod prosjaka...ali barem mi savjest bude čista. Svoje sam obavila, a ako si netko uzme neka ide njemu na dušu. Nikada neću zaboraviti što je pričao jedan Riječanin. Nosio je torbe u CK i ispred ga je zamolila žena da joj da jer ako unese u CK da ona te torbe neće vidjeti. Jel istina ili ne, ne znam.
Jutros sam vidjela obavijest na fejsu da se preko bar kodova stvari koje cemo donirati napise markerom veliko slovo H kao humanitarno, da se ne bi neki ljudi tim stvarima kasnije okoristili...
Jutros sam vidjela obavijest na fejsu da se preko bar kodova stvari koje cemo donirati napise markerom veliko slovo H kao humanitarno, da se ne bi neki ljudi tim stvarima kasnije okoristili…
zalosno je to, da u tako teskim trenucima i dalje ima toliko bezdusnih pojedinaca, uzas zivi
ma prestrasno je sto to rade... isto kao i politicari..samo se hodaju naslikavat dolje... i vele da ce drzava platiti svu stetu i obnovu stradalog podrucja...ma mos mislit...voda ce se povuci,a ljudi ce ostati sami i napusteni bez ikakve pomoci...
ma prestrasno je sto to rade… isto kao i politicari..samo se hodaju naslikavat dolje… i vele da ce drzava platiti svu stetu i obnovu stradalog podrucja…ma mos mislit…voda ce se povuci,a ljudi ce ostati sami i napusteni bez ikakve pomoci…
Da, možeš mislit što će platiti svu štetu. Koliko samo košta izgradnja nove kuće za one kojima se kuća sturšila? Ostali će se namučiti dok isperu mulj, ponovo uvedu struju...a gdje je namještaj, stoka, automobili, radni strojevi? A zdravlje?
I mi u firmi skupljamo. A sad sam poslala mužu da ode u Životinjski kutak u Vlaškoj i da odnese nešto hrane za peseke i miceke, i oni su ostali bez svega, puno ih se vjerojatno i izgubilo ili su ih vlasnici ostavili (iako si ja ne mogu zamisliti da svoju pesicu ostavim igdje...). I njima treba pomoći.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
da bjap...a drzava u tolikoj krizi i sad samo pune glave jadnim ljudima glupostima i lazima...sramota ih moze biti...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji