Meni se javlja sumnja kod svake slične akcije, kao i kod prosjaka...ali barem mi savjest bude čista. Svoje sam obavila, a ako si netko uzme neka ide njemu na dušu. Nikada neću zaboraviti što je pričao jedan Riječanin. Nosio je torbe u CK i ispred ga je zamolila žena da joj da jer ako unese u CK da ona te torbe neće vidjeti. Jel istina ili ne, ne znam.
Jutros sam vidjela obavijest na fejsu da se preko bar kodova stvari koje cemo donirati napise markerom veliko slovo H kao humanitarno, da se ne bi neki ljudi tim stvarima kasnije okoristili...
ma prestrasno je sto to rade... isto kao i politicari..samo se hodaju naslikavat dolje... i vele da ce drzava platiti svu stetu i obnovu stradalog podrucja...ma mos mislit...voda ce se povuci,a ljudi ce ostati sami i napusteni bez ikakve pomoci...
Laura 21.08.2014 :-*
I mi u firmi skupljamo. A sad sam poslala mužu da ode u Životinjski kutak u Vlaškoj i da odnese nešto hrane za peseke i miceke, i oni su ostali bez svega, puno ih se vjerojatno i izgubilo ili su ih vlasnici ostavili (iako si ja ne mogu zamisliti da svoju pesicu ostavim igdje...). I njima treba pomoći.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
da bjap...a drzava u tolikoj krizi i sad samo pune glave jadnim ljudima glupostima i lazima...sramota ih moze biti...
Laura 21.08.2014 :-*
ima puno stranica pa sam mozda previdjela ali zanima me dali je koja imala ili jos ima jako jako bolne grudi u trudnoci. ja sam sad 7 tjedana i strasno kako me bole u prvoj trudnoci su samo malo bile osjetljive u pocetku ali ovo je strasno nesto. nosim grudnja i ponoci a kad se okrecem u krevetu vidim zvijezde. :( dali ce to prestati ili ce tako bit do kraja :( vec su i natekle bar za jedan cijeli broj a tek sam u drugom mj. muka mi je kad se idem tusirati pa kad skinem grudnjak.... pomozite ;)
I meni, cim sam zatrudnila, znaci par dana nakon ovulacije, grudi su mi odjednom jako narasle, a kad sam skidala grudnjak doslo mi je da placem. Mene su jako bolile nekih mjesec dana i onda je prestalo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji