Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    19. Svibanj 2014. 11:26

prekrasno, svaka ti cast!!! 

krafnica
    20. Svibanj 2014. 11:32

Prekrasno. Evo i u mojem gradicu se skupljaju stvari koje ce se slat, ja sam jutros pocela slagat s mamom sta cemo donirat. Mislim da bi umrla od srama da barem malo ne pridonesem tome, makar nemam nikoga u tom kraju...

I ne znam jel to zbog ovih hormona, al svaki put kad vidim te ljude na tv-u suze mi idu...

ninika11
    20. Svibanj 2014. 11:37

Predivno, ljudi se aktiviraju sa svih strana.  Mi smo isto donirali što smo mogli.. Ti ljudi su sve izgubili i meni isto kad ih vidim na televiziji suze krenu.

DarijaZ
    20. Svibanj 2014. 11:37

..i ja se rasplačem svaki put kad vidim vijesti, jucer sam bas digla "frku" doma, i onda sam skuzila da sam nedavno dala sve stare deke, rucnike, plahte i robu u Noiu Arku i da doma nemam vise nista sta mi ne treba da posaljem.....bas se bila ubedirala....onda sam se uhvatila telefona, pa sam jedno 100 puta nazvala onaj humanitarni broj..
    al evo, mama je rekla da je ksupila vrece i vrece stare robe od tate koju joj je bilo zao bacit, pa da ce to danas odnjeti..

MarijaŠ
    20. Svibanj 2014. 11:46

Da, da... Ne mogu prestati plakati. Moji su se svi prijatelji aktivirali u Cerni, u dvorani ima još ljudi koji nisu zbrinuti po obiteljima, tako da je stalno netko tamo. Stvarno se cijela zemlja dignula na noge, a tako treba i biti.

Krešimir 19.08.2014. <3

20. Svibanj 2014. 11:47

Mene srce boli, sto sam tako daleko i sto ne mogu fizicki pomoci. Uplatiti cemo novac, kad vec nikako drugacije ne mozemo pomoci. Sve mi je to prestrasno... Toliki ljudi su ostali bez svega... Uzas...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bjap
    20. Svibanj 2014. 11:50

Krafnica, nije to od hormona, nemoguće je ne ostati imun na tako nešto. Naravno, postoje licemjeri koji kao da jedva čekaju ovakave situacije i upere prstom u ovoga ili onoga što nije pomogao, ili traže krivca i istjeruju pravdu. Ili kradu. 

DarijaZ, ja sam hrpu odjeće podijelila prije godinu dana kada sam se udavala i selila. Sad si razmišljam, trudna sam i u dosta toga ne stanem, možda bi to kome koristilo. Samo, odjeće i hrane kažu da imaju dovoljno, a higijenskih potrepština ne. Vjerojatno ću spakirati neku odjeću i nešto za bebe. Novčano ne mogu kad nemam. 

A jeste vidjeli na fejsu što ej Roda stavila slike hladnjaka sa izdojenim mlijekom? Predobro!!! Inače ne volim Rodu, ali ovo je baš dobro! 

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 11:50

mi smo isto uplatili novac crvenom krizu...nadam se da ce bar doci do tih ljudi...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    20. Svibanj 2014. 11:59

ja se i sve vise bojim da im vise ni ta roba i hrana ne dolaze posto pricaju da svega ima dosta...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.