Chocolate stvarno te dugo nije bilo kako si nam,znaci ipak se bebica nije okrenula.ajde mozda te i iznenadi do kraja,ma kako god samo neka sve bude ok.
Za divno cudo, stvarno sam super.. Evo tek pred kraj mogu napokon reci da uzivam u trudnoci, nema bolova, mučnina, cak relativno dobro i spavam, i pritisak na mjehur mi je popustio.. Al eto cura nece da se okrene.. Tvrdoglava na mamu.. Nekako se vise ni ne nadam da ce se okrenuti, jer i na zadnjem pregledu mi je rekao da je to vec jako tesko sada.. Ali sad sto je tu je, bitno da je ona meni velika i da napreduje a izaci vani mora nekako.. ;)
Za divno cudo, stvarno sam super.. Evo tek pred kraj mogu napokon reci da uzivam u trudnoci, nema bolova, mučnina, cak relativno dobro i spavam, i pritisak na mjehur mi je popustio.. Al eto cura nece da se okrene.. Tvrdoglava na mamu.. Nekako se vise ni ne nadam da ce se okrenuti, jer i na zadnjem pregledu mi je rekao da je to vec jako tesko sada.. Ali sad sto je tu je, bitno da je ona meni velika i da napreduje a izaci vani mora nekako.. ;)
Baš mi je drago zbog tebe, osim ovoga detalja sa neokretanjem malene i carskim rezom. Mogu ti reći da si u pravu, tek sad je nekako došlo lijepo razdoblje. Ne povraćam već 3 tjedna, pokretna sam, zadovoljna, ništa ne boli (osim trbuha kao menstrualni bolovi ponekad). kod mene je sve spremno za bebu, osim što ćemo ovaj tjedan ugrađivati klimu pa će sve biti puno prašine. Ali sredim ja to do poroda!
Moje današnje raspoloženje je imalo toliko oscilacija da se cak ne mogu ni opravdavati hormonima :) Moram vam se pohvaliti. Jutros sam pokrenula inicijativu preko Facebook profila da bi pomogli ljudima koji su pogođeni ovim poplavama. Ja sam iz Slavonije, moja cijela obitelj je iz Zupanje i Gunje i ostali su bez svega i jednostavno sam osjećala dužnost da nešto napravim. Od jednog moga statusa je krenulo, a završilo je na tome da za sada imamo dva kombija odjeće, ručnika, deka, jastuka, lijekova, higijenskih potrepština i hrane. Imamo jako puno odjeće i potrepština za bebe, preko 40 paketića vlažnih maramica. Organizirala sam i dečke sa kombinira koji nam besplatno iskaču kao prijevoz i sutra imamo najavljeno da jos dosta toga stiže. Dogovor je da čekamo do 4 i onda vozimo. Cijeli dan mi ljudi koje ne poznam dokaze u dvorište sa autima i ostavljaju sve sto moze pomoći evakuiranim ljudima. Tek sam sada prestala razvrstavati stvari i legla u krevet i ujutro opet u akciju, dok ne predamo sve u županji nema odmora! I nista od ovoga nebi postigla da nemam ovakve heroje prijatelje koji su prihvatili moj prijedlog i pridružili mi se u organizaciji, jos jednom sam se uvjerila da ne Bog blagoslovio prijateljima!! Ponosna i uzbuđena idem probati spavati, sutra je naporan dan! :)))
Tea svaka ti cast...to je za svaku pohvalu....
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji