Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    16. Svibanj 2014. 15:14

Uh, jadna ti. Sva sreća pa nemam problema s tim, zasada. Kaže fizioterapeutkinja na tečaju da znaju izaći na porodu ako tiskamo na debelo ccrijevo a ne trbuhom. Ali, skrećem se teme. Mislim da imaš temu hemeroidi u trudnoći, možda tamo ima netko nekako rješenje. 

Antonio i beag, držite mi se!

antonio
    16. Svibanj 2014. 18:20

Evo nas vratili se mi sa pregleda malom su se upalili desni pa je dobio antibiotik i tek sad je brizan zaspao a boli ga brizna moja mrvica.Marljas da jako mi je tesko nosit ga i trbuh me boli evo sad me pocela bolit i trtica i udara mi u noge ali sta cu kad ga vidis da onako bespomocno place najmanje sto mogu napravit je da ga uzmem na sebe i jedino se tako malo umiri,Anakome bas non stop nesto kod mene sva sreca da je ovaj veci zdrav hvala dragom Bogu on jos nezna sta je antibiotik.Da ja ti imam non stop hemeroide ali vucem ih jos od zadnjeg poroda i vec san se navikla na njih a kad me jako bole perem ih sa toplom vodom i to cim toplijom koliko mogu podnijet i meni to pomaze.Bjap ti sa tim sto si otvorena mozes i prenijet upravu si svaka trudnica je drukcija.

MarijaŠ
    16. Svibanj 2014. 18:30

antonio, jasno mi je, tvoje je ponašanje normalno. Koja majka ne bi pokušala pomoći svome djetetu barem na neki način, pa makar da ga uzme u svoj zagrljaj... Divim ti se stvarno kako to sve uspjevaš i balansiraš. 
    Nadam se da će tvoj dječak biti bolje, i da ćeš se ti moći konačno malo opustiti!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    16. Svibanj 2014. 19:34

a ja cu vrlo vjerojatno cijelu noc cuti jer necu moci zaspat od uzbudenja..haha  jedva cekam..

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    16. Svibanj 2014. 20:13

joj i ja istoooo, ne mogu docekati taj trenutak i ne mogu zamisliti uopce taj osjecaj 

TeaOsijek
    17. Svibanj 2014. 00:22

Mene malčice panika hvata toga kada pomislim da cu biti sama nakon poroda, biti ce stalno netko preko dana kod mene ali navečer smo prepušteni sami sebi moj sin i ja :) Valjda cu ja to sve znati :)

Lilica
    17. Svibanj 2014. 09:45

draga, necu ti lagati, i mene bi hvatala panika. i ovako me hvata a nisam sama. ali isto tako i znam jednu stvar, a to je da je nama majkama to u krvi, da to dode samo od sebe i da sve onda ide lako, nekad malo teze ali ide.. tvoje malo zlato i svaki osmjeh, pokret, zvuk koji proizvede davat ce ti snagu za dalje, i bit ces predivna mama, znam 

anakome
    17. Svibanj 2014. 10:11

Tea sigurna sam da cete se ti i sincic snaci dobro sami. Nece bit lako, lakše je kad je neko pored, pa cak i da samo spava, al da znas da nisi sam. Ali, nema toga sto jedna žena ne može :D Kad prođe neko vrijeme i kad pogledaš unatrag bit ćeš ponosna što si sve izgurala sama. A ko zna, mozda vam netko od prijatelja bude nekad i mogao prispavat. 
    Ja se opet nisam naspavala sinoc. Al sama sam kriva. Čitala sam knjigu do 2h i kako je bila interesantna razbudila sam se. A onda sam jo 3-4 puta morala na wc. Kljucam nad laptopom.

Tina0208
    17. Svibanj 2014. 10:49

Tea ja se u potpunosti slazem s curama...nama je to u krvi i sve cemo moci bez obzira koliko se toga bojale...sve ce biti dobro,vidjet ces... A kada je tebi termin?? mozda si spomenula negdje,ali da sad ne trazim...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.