antonio, jel ti teško držati i nositi toga mlađega sad sa trbuhom? Ne stvara ti prevelik problem?
Nadam se da će vaše tegobe uskoro proći i da zubići više neće boljeti. Jesi mu probala našpricati sa onom otopinom na bazi propolisa? Inače je za zubno meso, ali meni i nećacima je pomoglo i kod bolnih zubića...
Krešimir 19.08.2014. <3
vjerujem i nadam se da je tako!!!
ja evo kuham rucak i inace uzivam u kuhanju, ali sad mi je bas tlaka jer mi se nis neda, ali bas nista!
Bjap, samo ti uspori. Puno zena bude tako otvoreno pa na kraju jos i produ termin. U svakom slucaju brojis sitno :D
Antonio, tebi sa svih strana nesto. Jadnicak mali kako ga boli :( Nadam se da ce brzo proc.
Ja sam se jucer naradila, sredivala sam po kuci. Noc prije nisam spavala. I uvijek tako kad se ne naspavam ili budem nikakava ili me šibne adrenalin pa bi mogla i kopat skoro.
Nego, izašao mi hemoroid. Ima li koja tih problema? Pa kud vec ovako rano. Znala sam da se javi u trudnoci, ali mislila sam pred kraj. Kako da ga se riješim?
Uh, jadna ti. Sva sreća pa nemam problema s tim, zasada. Kaže fizioterapeutkinja na tečaju da znaju izaći na porodu ako tiskamo na debelo ccrijevo a ne trbuhom. Ali, skrećem se teme. Mislim da imaš temu hemeroidi u trudnoći, možda tamo ima netko nekako rješenje.
Antonio i beag, držite mi se!
Evo nas vratili se mi sa pregleda malom su se upalili desni pa je dobio antibiotik i tek sad je brizan zaspao a boli ga brizna moja mrvica.Marljas da jako mi je tesko nosit ga i trbuh me boli evo sad me pocela bolit i trtica i udara mi u noge ali sta cu kad ga vidis da onako bespomocno place najmanje sto mogu napravit je da ga uzmem na sebe i jedino se tako malo umiri,Anakome bas non stop nesto kod mene sva sreca da je ovaj veci zdrav hvala dragom Bogu on jos nezna sta je antibiotik.Da ja ti imam non stop hemeroide ali vucem ih jos od zadnjeg poroda i vec san se navikla na njih a kad me jako bole perem ih sa toplom vodom i to cim toplijom koliko mogu podnijet i meni to pomaze.Bjap ti sa tim sto si otvorena mozes i prenijet upravu si svaka trudnica je drukcija.
antonio, jasno mi je, tvoje je ponašanje normalno. Koja majka ne bi pokušala pomoći svome djetetu barem na neki način, pa makar da ga uzme u svoj zagrljaj... Divim ti se stvarno kako to sve uspjevaš i balansiraš.
Nadam se da će tvoj dječak biti bolje, i da ćeš se ti moći konačno malo opustiti!
antonio, jasno mi je, tvoje je ponašanje normalno. Koja majka ne bi pokušala pomoći svome djetetu barem na neki način, pa makar da ga uzme u svoj zagrljaj… Divim ti se stvarno kako to sve uspjevaš i balansiraš.
Nadam se da će tvoj dječak biti bolje, i da ćeš se ti moći konačno malo opustiti!
He he zato cim rodim malenu trazit cu je da mi je uzmu prvu noc da se konacno naspavam jer poslje opet necu he he.Mi mame smo prave lavice za djecu bimo i u vatru skocile.
Krešimir 19.08.2014. <3
a ja cu vrlo vjerojatno cijelu noc cuti jer necu moci zaspat od uzbudenja..haha jedva cekam..
Laura 21.08.2014 :-*
joj i ja istoooo, ne mogu docekati taj trenutak i ne mogu zamisliti uopce taj osjecaj
Mene malčice panika hvata toga kada pomislim da cu biti sama nakon poroda, biti ce stalno netko preko dana kod mene ali navečer smo prepušteni sami sebi moj sin i ja :) Valjda cu ja to sve znati :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji