Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mellica
    18. Kolovoz 2014. 14:12

Bok!
    Prvo bi pozdravila sve majke,zene i kraljice!
    Imam pitanje tj dilema il strah neznam ni sama kaj je..od subote navecer osjecam kontrakcije.pocne me bolit u krizima i kao da mi netko rasteze kicmu pa se preseli bol na donji dio trbuha i tako zna bit po sat dva pa cak i vise sa razmacima (pravilnim od kojih 5-10min) onda se smiri i kao da nista nije bilo..jucer isto tako s time da je pocelo popodne pa stalo i pocelo opet navecer jos jaca bol jos ostrija bol sa razmacima opet po 5 min i traje kojih 2 sata max i skroz prestane..danas ujutro tj do prije nekih cca sat vremena me opet pocelo bolit s time da me kriza bole sad cijelo vrijeme i bilo mi je jutros uzasno mucno...
    Neznam kak da reagiram vise i kaj da radim..ne zelim ic do bolnice pa da me tak pristekaju na aparate i camim cekajuc u nedogled :( 
    Molila bi neki savjet il nesto jer sam vec luda i neznam kaj da radim

piper
    18. Kolovoz 2014. 14:20

mellica meni to izgledaju kao trudovi al ja ti baš i nisam mjerodavna jer sam prvorotkinja pa nemam iskustva al mislim da bi bilo dobro da se polako uputiš prema bolnici

Lilica
    18. Kolovoz 2014. 14:24

i ja mislim da je to najpametnije..

ninina22
    18. Kolovoz 2014. 15:30

Melica, ako ti je u pravilnim razmacima to su trudovi. Nije nista cudno, trudovi ti mogu trajati i po par dana, bas kako si opisala. Ja bih ti preporucila da odes provjeriti u bolnicu, najvise radi bebe. Ja sam tri dana imala uzasne truudlve no meni je induciran porod gelom. Sret,oo i nadam se da ces ubrzo grliti bebicu:-))

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

ninina22
    18. Kolovoz 2014. 15:33

Moj bebac ima vec tri tjedna, ne mogu vjerovati kako to sve brzo prolazii. Ali tako slabo spava preko dana.

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

• mellica
    18. Kolovoz 2014. 15:41

Bok!
    Prvo bi pozdravila sve majke,zene i kraljice!
    Imam pitanje tj dilema il strah neznam ni sama kaj je..od subote navecer osjecam kontrakcije.pocne me bolit u krizima i kao da mi netko rasteze kicmu pa se preseli bol na donji dio trbuha i tako zna bit po sat dva pa cak i vise sa razmacima (pravilnim od kojih 5-10min) onda se smiri i kao da nista nije bilo..jucer isto tako s time da je pocelo popodne pa stalo i pocelo opet navecer jos jaca bol jos ostrija bol sa razmacima opet po 5 min i traje kojih 2 sata max i skroz prestane..danas ujutro tj do prije nekih cca sat vremena me opet pocelo bolit s time da me kriza bole sad cijelo vrijeme i bilo mi je jutros uzasno mucno...
    Neznam kak da reagiram vise i kaj da radim..ne zelim ic do bolnice pa da me tak pristekaju na aparate i camim cekajuc u nedogled :( 
    Molila bi neki savjet il nesto jer sam vec luda i neznam kaj da radim

• mellica
    18. Kolovoz 2014. 15:43

U sry cure poslalo mi ponovo isti text -.-
    Uglavnom hvala vam na savjetima!
    Jos cu kontaktirat bolnicu da vidim kaj ce rec oni i to je to!
    Gel?kaj to je? O.o

Lilica
    18. Kolovoz 2014. 15:46

super, sretno i javi nam svakako 

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2014. 17:30

Mellica i ja mislim da su to trudovi bolje idi u bolnicu da se nisi pocela otvarat ili nesta drugo,,i sretno ,,svakako se javi :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 17:54

Hoće me pustiti kuci na mirovanje ako sam otvorena 3-4 prsta, a svi ostali nalazi su ok? Hm, sto mislite?

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.