Mhm, to sam i mislila, hvala na mišljenju, cure!
I da, jednom sam imala onak bas kontrakcije i bilo mi je jasno sto se događa. Sad vec dva dana osjećam povremeno, kratko laganu bol u desnom donjem dijelu leđa, i nigdje dalje ne putuje... Isto kontrakcije ili? Mislim, kad je tako bas lagana bol, ma onako jedva primjetna, ako si možete predočiti...
Krešimir 19.08.2014. <3
hvala vam cure na tako pomnom objasnjenju...ja se nadam da do indukcije ipak nece doci...al tko zna...bolje bitio spreman i ocekivati svasta...
MarijaŠ...da,to su kontrakcije i normalne su...ja ih imam svakodnevno od negdje 37tt...nista strasno...al dosta da osjetis i da smeta... za to sto si otvorena ne brini...nije nista strasno...ipak si u terminu kako kaze Tea...
jedino pocekaj da ja rodim...onda mozes i ti...
Laura 21.08.2014 :-*
Mhm, znači ipak je to to. Pa da, osjetim ih povremeno, ali čak ni ne tolikog intenziteta da me uopće smeta. Ono, baš samo osjetim laganu bol i prođe...
Tina, nemaš frke, dok ja krenem u rodilište, ti ćeš već zaboraviti da si bila trudna, i držat ćeš svoju bebicu u rukama...
Krešimir 19.08.2014. <3
Tina i Marljas kako ste pocele mogle bi vi skupa put radaone he he he,mada sam navijala Tina da idemo ja i ti
,Tvoja malena ceka decka
.Zezam se ja Tina od srca ti zelim da ovaj vikend vec imas svoju princezu u rukama
joj drage moje...ne moze vise moj muz toliko sperme proizvodit koliko bi meni trebalo da se porod pokrene... ja to vjerojatno ipak cekam Dariju pa da budemo skupa u rodilistu... Ajde Darija ti malo urani...pa cemo onda tako negdje sredinom drugog tjedna skupa....
Marijaš meni je vec muka kad vidim da te nesto lovi i kad pomislim da ces mozda prije mene,.... stukla te budem...grrrrr
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji