Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Kolovoz 2014. 21:22

MarijaS jesi otvorena 3-4 prsta ili centimetra? Postoji razlika. Ako se radi o cm trebali bi te pustiti kuci, ako se radi o prstima e onda je to vec dosta, pa nisam ziher.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 22:57

Uf, ne znam ni sama, cini mi se da je dr na viziti rekla 3-4cm...

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    19. Kolovoz 2014. 01:47

Ma osip se lagano povlači, kako je nastajao, tako i postepeno odlazi... Joj, ja bih tako doma, iskreno se nadam da cu moci malo odmoriti kuci prije poroda, da neće ovdje krenuti... Inače CRP je nesto visoki pa sad to istražuju, cini mi se...

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    19. Kolovoz 2014. 10:28

Cure, a kako prepoznati da ti curi plodna voda??  Osim ako ti ne prsne vodenjak, onako filmski
    Znam da to moze po malo curiti i svasta nesto, al kak cu bit sigurna da je to to?

• paris
    19. Kolovoz 2014. 10:39

DarijaZ, nama su to na tečaju objasnili ovako nekako - probaj staviti vate ili papira, onak malo deblje složi ko debljina prsta recimo, i ako ti se to natopi onda je moguće da ti curi plodna voda. Nije ovo 100% sigurna metoda da je to to, ali može biti znak za provjeriti kod doktora. Ako je onako samo malo vlažno onda vjerojatno nije niš nego neki običan iscjedak.

Tina0208
    19. Kolovoz 2014. 10:46

e curke moje...imam PROBLEM.....
    mislim da se cijelu noc borim s trudovima... bili su na pola sata do 4 ujutro...onda su najednom skocili na 10 minuta...to je trajalo sve do pola 8...
    onda su se znacajno prorijedili...tako da sam nakon toga imala jos 6 trudova... molim pomoc jesi li pravi i jel postoji mogucnost da su "uzmu pauzu"??

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    19. Kolovoz 2014. 10:53

ja nemam pojma al sam jako uzbudena zbog tebe i iskreno se nadam da je to to 

kimito
    19. Kolovoz 2014. 10:57

Možda je krenulo, jupiiii!  S obzirom da si već debelo prešišala termin ja bi na tvom mjestu otišla u bolnicu, čisto da vide dal se otvaraš i da te spoje na ctg.. Držim fige da je to to i da ćeš uskoro imat curku u rukama!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.