Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 17:46

ok...termin mi je po uzv-u bio 8.8... dakle onda sam danas po ultrazvuku 40+6...vjerojatno se oni vode po tome terminu... vidjet cemo sto ce sutra doktorica reci... sutra mi je onda po uzv-u 41tt....
    draga moja antonio... ja sam ti vec luda...svaki tren mislim evo sad ce...svaki put kad me nesto zaboli...a ono nikad nista i bol stane...

ninina22
    14. Kolovoz 2014. 17:52

Ja vjerujem da ce to sve samo krenuti.:)))
    Jer meni nije ispao sluzni cep, mislim da je tek ispao tu noc kad sam bila u velikim trudovima jer je bilo krvi i onako smeckasto u boxu gdje sam lezala na ctgu
    tako da je dobar znak sto ti ispada sluzni cep, bude to skoro ako ne jos i veceras.:))). Znam da jedva cekas malenu, ali bude to uskoro, uubrzo ce te se grlitii.<3

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 18:00

joj jedva cekam...al sve mi cudno kad mi je u utorak isto ispao dio sluznog cepa...
    sad me brine to kaj si rekla da zadrzavaju u bolnici nakon 41+3... pa nece me valjda onda u nedjelju zadrzati...jel to bas uvijek tako??? mogu li se jos malo prosvercati ako ne rodim prije ili bum morala ostat u bolnici??
    e da...daj mi pricaj malo o toj indukciji??? taj drip daju preko inekcije???
    kako daju gel???

ninina22
    14. Kolovoz 2014. 20:58

a ne znam draga, nije u svim bolnicama isto. A taj gel ti daju u ponoc prvi gel ako taj ne uspije slijedeci ti daju ujutro u 6 h, ako taj ne uspije onda mora proci 24 sata do treceg gela i onda 6 sati do cetvrtog gela. Taj gel ti potice otvaranje i trudove stavlja se uz pomoc nekog ko stapica ko papa test nista ne boli. Ja sam poslije drugog gela dobila izasne trudove na svake tri minute neizdrzovo groznoo. Pa pitaj doktoricu o tome

Laura 21.08.2014 :-*

renata6
    14. Kolovoz 2014. 21:19

Tina, ja sam dobila 2 gela i nakon njih nije bilo pomaka, jednostavno takva građa, potiču otvaranje i da ti se grlić maternice smekša a ako krene otvaranje onda ti daju drip introverzno, neće ti dati drip ako se uopće ne otvaraš.

Dada32
    14. Kolovoz 2014. 21:46

Cure, neznam iz prve ruke,ali čini se da svaka bolnica po svoje...

Mojoj sestrični su dali 2x gel i to na manjem razmaku od onog što priča Ninina, a onda brzo na carski (neznam jel bilo još kakvih razloga jer je rodila nedavno pa nismo još pričale o tome kad se jadna oporavlja). To je bio Merkur. 

A u Kc žene kažu da ti drip daju na "dobardan". I epiziotomiju isto. 
    Moje frendice se se već zezaju da uđeš u Kc na glavna vrata, a oni te zarežu. "Oprostire, ali ja idem dermatologu." - "A! Nema veze, bit će vam za poslije" 

ninina22
    14. Kolovoz 2014. 21:51

pa znam da je meni proslo 6 sati znaci prvi su mi dali u ponoc drugi ujutro u 6 h i od tog sam se pocela otvarati.

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 21:46

Jel meni puno sto sam otvorena 2 prsta? Danas sam 38+6. Nije mi liječnica nista posebno naglasila da trebam mirovati ili tako nešto...

ninina22
    14. Kolovoz 2014. 21:54

pa ne trebas mirovati, beba da se i sad rodi bilo bi sve u redu sa bebicom. A i bolje da si se vec pocela otvarati. Ja sam bila zatvorena do krajaa.:(

renata6
    14. Kolovoz 2014. 21:57

MarijaŠ

Jel meni puno sto sam otvorena 2 prsta? Danas sam 38+6. Nije mi liječnica nista posebno naglasila da trebam mirovati ili tako nešto…

Ako nije naglasila, onda ni ne trebaš, vjeruj mi bolje da se sama počneš otvarati, ići će to prirodno!

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 22:33

MarijaŠ

Jel meni puno sto sam otvorena 2 prsta? Danas sam 38+6. Nije mi liječnica nista posebno naglasila da trebam mirovati ili tako nešto…

Ma nije pa ti si vec draga u terminu :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI