Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 18:00

joj jedva cekam...al sve mi cudno kad mi je u utorak isto ispao dio sluznog cepa...
    sad me brine to kaj si rekla da zadrzavaju u bolnici nakon 41+3... pa nece me valjda onda u nedjelju zadrzati...jel to bas uvijek tako??? mogu li se jos malo prosvercati ako ne rodim prije ili bum morala ostat u bolnici??
    e da...daj mi pricaj malo o toj indukciji??? taj drip daju preko inekcije???
    kako daju gel???

Laura 21.08.2014 :-*

renata6
    14. Kolovoz 2014. 21:19

Tina, ja sam dobila 2 gela i nakon njih nije bilo pomaka, jednostavno takva građa, potiču otvaranje i da ti se grlić maternice smekša a ako krene otvaranje onda ti daju drip introverzno, neće ti dati drip ako se uopće ne otvaraš.

Dada32
    14. Kolovoz 2014. 21:46

Cure, neznam iz prve ruke,ali čini se da svaka bolnica po svoje...

Mojoj sestrični su dali 2x gel i to na manjem razmaku od onog što priča Ninina, a onda brzo na carski (neznam jel bilo još kakvih razloga jer je rodila nedavno pa nismo još pričale o tome kad se jadna oporavlja). To je bio Merkur. 

A u Kc žene kažu da ti drip daju na "dobardan". I epiziotomiju isto. 
    Moje frendice se se već zezaju da uđeš u Kc na glavna vrata, a oni te zarežu. "Oprostire, ali ja idem dermatologu." - "A! Nema veze, bit će vam za poslije" 

MarijaŠ
    14. Kolovoz 2014. 21:46

Jel meni puno sto sam otvorena 2 prsta? Danas sam 38+6. Nije mi liječnica nista posebno naglasila da trebam mirovati ili tako nešto...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.