joj jedva cekam...al sve mi cudno kad mi je u utorak isto ispao dio sluznog cepa...
sad me brine to kaj si rekla da zadrzavaju u bolnici nakon 41+3... pa nece me valjda onda u nedjelju zadrzati...jel to bas uvijek tako??? mogu li se jos malo prosvercati ako ne rodim prije ili bum morala ostat u bolnici??
e da...daj mi pricaj malo o toj indukciji??? taj drip daju preko inekcije???
kako daju gel???
Laura 21.08.2014 :-*
Tina, ja sam dobila 2 gela i nakon njih nije bilo pomaka, jednostavno takva građa, potiču otvaranje i da ti se grlić maternice smekša a ako krene otvaranje onda ti daju drip introverzno, neće ti dati drip ako se uopće ne otvaraš.
Cure, neznam iz prve ruke,ali čini se da svaka bolnica po svoje...
Mojoj sestrični su dali 2x gel i to na manjem razmaku od onog što priča Ninina, a onda brzo na carski (neznam jel bilo još kakvih razloga jer je rodila nedavno pa nismo još pričale o tome kad se jadna oporavlja). To je bio Merkur.
A u Kc žene kažu da ti drip daju na "dobardan". I epiziotomiju isto.
Moje frendice se se već zezaju da uđeš u Kc na glavna vrata, a oni te zarežu. "Oprostire, ali ja idem dermatologu." - "A! Nema veze, bit će vam za poslije"
Jel meni puno sto sam otvorena 2 prsta? Danas sam 38+6. Nije mi liječnica nista posebno naglasila da trebam mirovati ili tako nešto...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji