Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    19. Kolovoz 2014. 11:01

stvarno??? bolnica??? al ja nebi htjela ici do zadnjega...ljepse mi je doma... mogu se fino opustiti... muza sam poslala na posao ujutro i rekla mu da cu ga zvati ako bude trebalo...sad me jadan zove svakih 10 minuta da provjeri jel sve u redu...
    hjoooj...nebi htjela jos u bolnicu....bar ne dok ne budu redoviti na 5 minuta nekih sat vremena...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    19. Kolovoz 2014. 11:05

o pa draga moja Tina pa konacno ti i Marljas cete danas skupa drzat svoje ljubavi u rukama

Tina0208
    19. Kolovoz 2014. 11:08

joj draga bas sam ti htjela poruku napisati...
    e daj mi plis reci jel moguce da su pravi trudovi u pitanju posto su eto stali... ???

Laura 21.08.2014 :-*

• paris
    19. Kolovoz 2014. 11:10

Tina, možda bi bilo dobro da odeš u bolnicu makar te i poslali doma natrag. Kod mene trudovi nisu imali nikakav pravilan razmak ni intenzitet tak da je sve moguće.

Drži se 

DarijaZ
    19. Kolovoz 2014. 11:12

Tina!!!! Zeno, ja mislim da ti imas trudove, NAPOKON!!!!!
    Joooj, cure, tak sam uzbudjena zbog vas....

ninika11
    19. Kolovoz 2014. 11:19

ajme Tina baš sam uzbuđena radi tebe. napokon. nadam se da je to to.

kimito
    19. Kolovoz 2014. 11:29

I ja mislim da je to to!  A to kaj te muž zove svakih deset minuta..hehe i ja bi te svakih 10 minuta  pitala kakva je situacija  
    Nemam pojma da li je normalno da se trudovi tak prorijede, ali znam nekoliko slučajeva di trudovi uopće nisu bili u istim razmacima..a jesu istog inteziteta ili se pojačavaju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.