joj drage moje...ne moze vise moj muz toliko sperme proizvodit koliko bi meni trebalo da se porod pokrene... ja to vjerojatno ipak cekam Dariju pa da budemo skupa u rodilistu... Ajde Darija ti malo urani...pa cemo onda tako negdje sredinom drugog tjedna skupa....
Marijaš meni je vec muka kad vidim da te nesto lovi i kad pomislim da ces mozda prije mene,.... stukla te budem...grrrrr
Laura 21.08.2014 :-*
Tina, na stepenice, gore dolje, dobro je rekla ninina, i meni je to doktorica to predložila, da napravim par katova po odjelu, al s takvom trbušinom jedva sam prošla dva kata.
kaj pa mislis kak je onda meni...raspuknut cu se.....
Hehee draga, meni je doktorica predlozila seks i stepenice. U tom gelu koji se koristi za indukciju imas sastojak koji se nalazi u spermi.:)). A tako je i moj muz govorio, a ja imala epiziotomiju i vec mi se seksa, nevjerojatnoo.
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Heh Tina, ne mogu ja zaustaviti ako krene, a iskreno, voljela bih da krene sto prije... Kao prvo, da se upoznam sa sinčićem, kao drugo, da se riješim osipa, i kao treće da se riješim suludim komentara o tome hoću li ili neću i kad cu roditi ljudi u mojoj okolini. Svejedno moj porod nema utjecaja na tebe Ali male su šanse za to, tako da, nista se ne sekiraj se, neću ja tako brzo. Bez obzira sto povremeno imam te lagane kontrakcije...
A kako izgleda sluzni čep?
Heh Tina, ne mogu ja zaustaviti ako krene, a iskreno, voljela bih da krene sto prije… Kao prvo, da se upoznam sa sinčićem, kao drugo, da se riješim osipa, i kao treće da se riješim suludim komentara o tome hoću li ili neću i kad cu roditi ljudi u mojoj okolini. Svejedno moj porod nema utjecaja na tebeAli male su šanse za to, tako da, nista se ne sekiraj se, neću ja tako brzo. Bez obzira sto povremeno imam te lagane kontrakcije…
A kako izgleda sluzni čep?
kod mene ti nije bio sa tragovima krvi kao sto se negdje prica... dakle...sluzavo i prozirno u mom slucaju...malo smeckasto... ma prepoznat ces ga sigurno... ako ces ga imati jer nije uvjet da moraju sve trudnice imat sluzni cep...nekima ispadne tek na porodu pa ga ni ne vide...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji