Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    15. Kolovoz 2014. 17:53

Tina, na stepenice, gore dolje, dobro je rekla ninina, i meni je to doktorica to  predložila, da napravim par katova po odjelu, al s takvom trbušinom jedva sam prošla dva kata.

Tina0208
    15. Kolovoz 2014. 18:35

kaj pa mislis kak je onda meni...raspuknut cu se.....

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    15. Kolovoz 2014. 21:57

Heh Tina, ne mogu ja zaustaviti ako krene, a iskreno, voljela bih da krene sto prije... Kao prvo, da se upoznam sa sinčićem, kao drugo, da se riješim osipa, i kao treće da se riješim suludim komentara o tome hoću li ili neću i kad cu roditi ljudi u mojoj okolini. Svejedno moj porod nema utjecaja na tebe  Ali male su šanse za to, tako da, nista se ne sekiraj se, neću ja tako brzo. Bez obzira sto povremeno imam te lagane kontrakcije...
    A kako izgleda sluzni čep?

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.