Ne živciraj se draga, mnoge smo to prošle i već bi bile gluhe da smo ih slušale!Ti znaš što je najbolje za tvoje dijete i boli te dupe što drugi kažu!
Ti samo uživaj sa svojim mužem i bebicom!
Draga,kod mene je kvocanje i dok sam tek na pol trudnoće tak da te kužim...a kad rodim isto će bit...samo probaj ignorirat to i radit onako kako misliš da je najbolje
Jel normalno da mi je trbuh onako dosta tvrd i da me boli na dodir u predijelu pupka?
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija mene je pred kraj bas dosta bolio pupak i bez dodirivanja :/ nezz iskreno od cega..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mene je isto bolio pupak bez dodirivanja i bio mi je tvrd trbuh. Valjda je to normalno.
Marija....mene pupak boli vec dosta dugo na dodir, ne samo sad na kraju....
sad sam primjetila da me na dodir zna bolit na nekom drugom mjestu kad mi se trbuh tako "stvrdne"...
al vidis da sve imamo istu "tegobu", tako da je to izgleda normalno....
i kako tvoj osip, jel proslo??
mene isto boli oko pupka već par tjedana i zna me baš dosta zatezati sa strane dok se okrećem s jednog boka na drugi...već neko vrijeme me ponoći zna probudit kao neka menstrualna bol (neznam kak bi drukčije to nazvala) koja se širi od donjeg trbuha prema pupku i onda mi je tibica jako stvrdnuta...ja pretpostavljam da su to one pripremne kontrakcije pa nedižem paniku
Sortiraj odgovore
Najstariji