haha...pusti selu neka prica.... ime snjezana se vise davalo u vrijeme nasih mama...sad je vec out..slazem se...
Laura 21.08.2014 :-*
Beag - Danko Neovisni - valjam se od smijeha... Predobro ime... Kao neki superjunak...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
hahahahhaah e bas ste me nasmijale ma joj di bi covjek dosao kad bi se obazirao na svakojake gluposti
Termin prošao, a ja još uvijek u komadu :/ Znači i dalje očekujem neku akciju, ali malac se neda i mogu se fućkat! :)
Na kontroli sam bila, ctg je očitao trud jačine 80, ali ga nisam osjetila. :( Nisam čak ni malo otvorena...ne znam šta da radim. Šetam, pospremam, ali od trudova ni t! Ima tko kakav savjet kako da to malo ubrzam, osim seksa? To mi se sad stvarno neda!
Naručili su me i za amnioskopiju sljedeći tjedan...znate li možda da li to može potaknuti trudove ili pucanje vodenjaka?
Cure, pomažite jer će me familija razapeti! Tako me maltretiraju da je to strašno, dođe mi da sama odem u bolnicu i tražim da me porode. Svako malo zovu i pitaju jel osjetim šta? Da li me negdje boli ili steže...kao da o meni ovisi.
Termin prošao, a ja još uvijek u komadu :/ Znači i dalje očekujem neku akciju, ali malac se neda i mogu se fućkat! :)
Na kontroli sam bila, ctg je očitao trud jačine 80, ali ga nisam osjetila. :( Nisam čak ni malo otvorena…ne znam šta da radim. Šetam, pospremam, ali od trudova ni t! Ima tko kakav savjet kako da to malo ubrzam, osim seksa? To mi se sad stvarno neda!
Naručili su me i za amnioskopiju sljedeći tjedan…znate li možda da li to može potaknuti trudove ili pucanje vodenjaka?
Cure, pomažite jer će me familija razapeti! Tako me maltretiraju da je to strašno, dođe mi da sama odem u bolnicu i tražim da me porode. Svako malo zovu i pitaju jel osjetim šta? Da li me negdje boli ili steže…kao da o meni ovisi.
Navodno svjezi ananas potice trudove, topla voda isto tako, ali to je sve navodno! I seks isto navodno potice trudove. Amniskopiju koliko mi je poznato rade tek kada se otvoris, jer prije ni ne mogu vidjeti plodnu vodu. Nadam se da ce uskoro krenuti! Sretno!
Mene je okolina isto ubila u pojam s tim kad mislim, ko da mogu utjecati na to? Rekla sam da cu s drugim djetetom svima rec da mi termin 2 tjedna kasnije, da me nitko ne gnjavi. :-)
Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
proudmomy
sad si me uplašila s amnioskopijom! Nisam ni razmišljala o tome da bi trebala biti otvorena kako bi se pretraga mogla napraviti. Kako će onda to izvesti kad sam je ne zatvorena, nego zabetonirana kako je rekla dr na zadnjem pregledu? I još je dodala da je to super! Kako može biti super to što se ne otvaram, a trebam roditi!? Ajme muke mu ježeve!! Stvarno mi je zlo više od svega
proudmomy
sad si me uplašila s amnioskopijom! Nisam ni razmišljala o tome da bi trebala biti otvorena kako bi se pretraga mogla napraviti. Kako će onda to izvesti kad sam je ne zatvorena, nego zabetonirana kako je rekla dr na zadnjem pregledu? I još je dodala da je to super! Kako može biti super to što se ne otvaram, a trebam roditi!? Ajme muke mu ježeve!! Stvarno mi je zlo više od svega
Draga venera, stvarno mi nije bila namjera uplasiti te, niti se imas cega bojati. Sigurna sam da su te narucili za amnioskopiju pod pretpostavkom da se otvoris. Meni su ju prvi put radili 3 dana prije termina jer sam vec bila otvorena, pa opet na sam termin i na koncu 2 dana nakon termina kada sam i rodila. Otvorit ces se kada za to dodje vrijeme, samo budi pozitivna i nastoj se ne opterecivati. Neke zene se pocnu otvarati tek kada krenu pravi trudovi, tu doista nema pravila. Samo hrabro i pozitivno razmisljaj!

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
imam jedno pitanje, kad bi recimo doslo do potrebe za carskim rezom, jel moje pravo traziti spinalnu anesteziju?
imam jedno pitanje, kad bi recimo doslo do potrebe za carskim rezom, jel moje pravo traziti spinalnu anesteziju?
Pitaju te kakvu anesteziju zelis, pod pretpostvakom da nisi primila epiduralnu. Ako primis epiduralnu, i ipak zavrsis na carskom, mozes dobiti jedino opcu.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ovisi jel ti carski rez planirani ili hitni.. Ako ti je planirani onda mozes traziti, i većinom predlažu spinalnu. Ali ako pocnes prirodno rađati i nesto se zakomplicira pa moras tada na carski onda bas i ne mozes postavljati uvjete za anesteziju nego oni odlučuju koju ce ti dati..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji