Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    17. Svibanj 2014. 10:58

haha...pusti selu neka prica.... ime snjezana se vise davalo u vrijeme nasih mama...sad je vec out..slazem se...

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347
    20. Svibanj 2014. 10:49

Beag - Danko Neovisni - valjam se od smijeha... Predobro ime... Kao neki superjunak...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lilica
    20. Svibanj 2014. 12:11

hahahahhaah e bas ste me nasmijale  ma joj di bi covjek dosao kad bi se obazirao na svakojake gluposti 

venera
    21. Svibanj 2014. 18:11

Termin prošao, a ja još uvijek u komadu :/ Znači i dalje očekujem neku akciju, ali malac se neda i mogu se fućkat! :)
    Na kontroli sam bila, ctg je očitao trud jačine 80, ali ga nisam osjetila. :( Nisam čak ni malo otvorena...ne znam šta da radim. Šetam, pospremam, ali od trudova ni t! Ima tko kakav savjet kako da to malo ubrzam, osim seksa? To mi se sad stvarno neda! 
    Naručili su me i za amnioskopiju sljedeći tjedan...znate li možda da li to može potaknuti trudove ili pucanje vodenjaka? 
    Cure, pomažite jer će me familija razapeti! Tako me maltretiraju da je to strašno, dođe mi da sama odem u bolnicu i tražim da me porode. Svako malo zovu i pitaju jel osjetim šta? Da li me negdje boli ili steže...kao da o meni ovisi.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

venera
    21. Svibanj 2014. 18:55

proudmomy

sad si me uplašila s amnioskopijom! Nisam ni razmišljala o tome da bi trebala biti otvorena kako bi se pretraga mogla napraviti. Kako će onda to izvesti kad sam je ne zatvorena, nego zabetonirana kako je rekla dr na zadnjem pregledu? I još je dodala da je to super! Kako može biti super to što se ne otvaram, a trebam roditi!? Ajme muke mu ježeve!! Stvarno mi je zlo više od svega 

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Lilica
    22. Svibanj 2014. 10:12

imam jedno pitanje, kad bi recimo doslo do potrebe za carskim rezom, jel moje pravo traziti spinalnu anesteziju?

Tina0208
    22. Svibanj 2014. 10:16

ja mislim da te oni pitaju kakvu zelis....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.