Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    02. Kolovoz 2014. 16:06

Tea moj termin je bio 28.7 ali evo nista..,., po Puli moj termin je tek 11.8 a ako do onda cekam ima da rodim sumo hrvacicu

antonio
    02. Kolovoz 2014. 16:16

Sinoc nisam jer sam bila tako umorna i zaspala sam u 9 i pol i probudila sam se u 10 i pol i nisam spavala do 1 a poslje mi se mali probudio vristeci i do 4 sam ga nosila po kuci zaspali smo u 5 i do 8 ipol spavali tako da se moj muz spasio.,.,.,.ali je zato sad dobio sta ga ide hi hi hi hi

antonio
    02. Kolovoz 2014. 17:14

Tina moja a moj muz i nije cuo malog kako je nocas vristao i nezna da sam malog nosila po kuci a ja bjesna grrrrrr. mislila sam da ce mali danas malo vise poslje podne spavat ali nista od toga..,.,he he he ali zato kad je muz dosao sa posla ipak mu nisam dala mira he he he.,

Tejuska♡
    02. Kolovoz 2014. 19:41

Antoniooooo hahah samo to imam za rec

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    02. Kolovoz 2014. 20:17

antonio pa ti se ne salis..... hm...moram malo povecat dozu da ne zaostajem puno za tobom....

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    02. Kolovoz 2014. 20:25

joj draga pa ti vjerojatno jesi pa si zato rodila rano...hehe
    mi lovimo zadnje vlakove...hehehe
    evo jos malo pa ces i ti...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.