mene ulovila prehlada dns, sad isto, valjda bumo čajekom i voćekom stavili ju pod nadzor
url=https://lilypie.com]
Cure, baš vas je danas svašta spopalo.. Tea, nadam se da će sve bit ok..možda sad kad kreneš udarno s antibioticima i čajevima će prestat bolit, ali mogu samo mislit kako boli upala bubrega
Nadam se da ćete sve uskoro (neke prije, neke kasnije) bit na temi stigla je roda i da će vas umjesto bolova, lažnih trudova i prehlada mučit neke druge slatke brige!
Tina kako kaze Darija ako te opet jako uhvati pravac bolnica bolje se ne zezati :)
Lilly sta je najgore ja sam zbog e.coli popila 4 ture antibiotika i tako sam bila sretna kada mi je prije mjesec dana nalaz urina bio sterilan i sad ovo boli za poludit
Antonio vjeruj mi da ne znam ,, a sto se tice tih bolova bubrega jako je cudno znaci osjecam skoro cijelo vrijeme bol i pritisak sa lijeve strane trbuh/leda tu i tamo skroz popusti i onda svakih pola sata do sat i pol toliko stane bolit da ne mogu disat niti udahnut sve me toliko boli , pokusam se opustit a suze cure, neopisiva bol kao da me gnjeci nesto i jos k tome grcenje trbuha tj.kontrakcije ,, tjesim se jos malo, imam neki strah da ce me zbog toga porod mozda jos i vise bolit ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, ja sad tek vidjela da su ti rekli da imas upalu bubrega.....ne znam kaj bi ti rekla, osim da izdrzis, a kad pocens piti antibiotike bit ce ti bolje....ja sam imala upalu bubrega i mjehura i cijelog urinarnog trakta prije nekih 4 godine, mislila sam da cu umrijeti....doslovce! svaki put kad bi isla piskiti, tresla sam se od bolova....ipak, nadam se da tebi nije toliko jako?!
sto se tice dojenja, ne brini....sigurno cs naci neko rjesenje po tom pitanju...najbitnije da rijesis upalu bubrega da ne preraste u nesto gore, to zbilja zna biti zeznuto i dugotrajno.....drzim fige da sto pije prodje ! miruj sad i odmaraj, pij brusnicu ( meni je bila olja od uvin h caja ) i trebalo bi ubrzo proci!
DarijaZ hvala ti ,, grozno mi je sto se tice bolova non stop je prisutna u ledima i trbuhu eto a valjda imam srece sto se tice odlaska na wc,,stvarno me ne boli dok pisam samo je to sve jako ucestalo jos sam se cudila kako to da po noci idem i 10x pisat ,, a kad ono bubrezi...zao mi je sta si ti to morala prolazit, bol nam je drugacija a opet toliko jaka s obzirom da je jos trudnoca i ovak se jedva gegam jer je kraj pa te kontrakcije grrr ,,,
Pijem svasta samo da popusti a tek sutra mogu po antibiotike jer mi se sa dok. tak smjena potrefila pa eto nadam se samo smanjenju boli i naravno da vidim smotuljka ubrzo pa odma ce mi biti lakse
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea mogu zamisliti koliko te boli, uz trudnoću upala bubrega nemože gore.Nadam se da će te što prije popustiti bol uz antibiotike a do dojenja će se stvar već nekako srediti.Baš mi je žao,mene malo ledja bole i trbuh ništa neizdrživo ali ti uzme i to malo snage što imaš pa mogu misliti kako ti je.Ozdravi što prije
Sortiraj odgovore
Najstariji