Šta Tina se stvarno nikome ne javlja?
Možda je stavrno već rodila...
Krešimir 19.08.2014. <3
evoooooo me curke...hehe nisam rodila ne brinite...
nisam jucer stvarno bila dobro...otisla sam leci kad sam se tu javila i nisam se vise dizala... jednostavno nisam mogla nista...gadno me ulovilo,ali mi je prestalo tokom veceri tako da sam uspjela nesto i odspavati...
muz me svom silinom htio vodit na hitnu,ali vjerujte...nebi mogla ni do auta doci..jedva sam se okrenula na krevetu,a o ustajuanju da ni ne pricam...
prema mojem misljenju to su tzv kontrakcije...gadna je to stvar ali mi je bilo glupo mucit se i vuc do hitne jer bi me ionako poslali doma na mirovanje...
sad sam ok... boli me i dalje,ali izdrzivo je...bojim se da od sada bol nece ni proci i da se moja beba polako sprema za van...
nadam se samo da ako dode do ozbiljnog neceg da cu znat prepoznat pa da i reagiram...
danas mi eto muz vec dooooosadan jer me doslovce svakih pola sata s posla zove i pita kako sam...
inace evo...sve 5..... hvala sto se brinete... puse saljem...
Laura 21.08.2014 :-*
počelo je ako su kontrakcije pravilnih razmaka. Ja sam počela sa lažnima koji su ful jako boljeli i već sam mislila da je to to. Onda sam skužila nakon pol sata da se sve smirilo i da više toga nema. (to je bilo oko 2 am)
Onda je u 8 počelo opet. ali ne toliko jakog intenziteta i u pravilnim razmacima - prvo 17 min, pa 15 min (nakon jedno 2 sata), pa 10 min (nakon još nekih 2 sata) etc etc... U bolnicu sam išla kada je krenulo svakih 6 min. Doduše meni nije puknuo vodenjak. Ak ti pukne vodenjak - nemaš kaj razmišljati.
SRETNO!!!!!!!!!!!!!!
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Tina, baš si nas zabrinula... super da ti je bolje svaka čast..ja mislim da bih odmah odletila na hitnu!
Tina javila si se konacno, drago mi je da si bolje!
Lezi i odmaraj, sve ce biti ok!
Samo prati sto se dogadja i javljaj se, nemoj nas plasiti :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
iskrica danas me nije tak jako nista boljelo...tako da to jos nije to...a i mislim da je ipak malo prerano jer sam tek 35+2 danas... vjerojatno cu se prije malo napatit laznim trudovima dok ne dode vrijeme za porod...
kimito hvala kaj se brines... kao sto sam i rekla hitna je najbolje rjesenje,ali da mi bol nije popustila kroz noc svakako bih isla...
ProudMomy vidim da sam totalnu uzbunu digla...nije ni meni bas bilo svejedno... sad je trenutno ok...vidjet cemo sto ce bit dalje...
nadam se da me nece opet tako jako ulovit jer mi je jos malo ranoooo......
medsr još tebe čekamo, evo Tina0208 se javila, makar nas je sve dobro zabrinula.... javi seeee
url=https://lilypie.com]
Tina drago mi je da si okej odmaraj
Cure bila sam danas na pregledu,situacija LOSA ,, rekla sam mu kako me jako i trenutno boli lijeva strana leda i trbuha da jedva disem i da sam od tih bolova mislila da imam trudove,,on me malo pregledao i izvadio krv - crp,leukocite jer je sumnjao na bubrege,i tako ja se previjam od bolova i mm ga nazove da mu kaze kakav je nalaz a ono prognoza LOSA ,, crp i leukociti poviseni podosta,bakterija kao zivotinjsko carstvo hitno na antibiotike i uroloske cajeve,,zakljucak : upala bubrega!! Sutra ujutro nosit urin u bolnicu ,, uglavnom boli za poludit ,, na to slijedi isto sok ,, necu se stic ocistit od bakterija do poroda,poslije poroda na jace doze antibiotika,,prekidanje mlijeka,nema dojenja,padam u depru ,,, isplakala se ,, sad mi je mnogo bolje kazem si kako bude bice bitno da tvoj andelek izade zdrav na svijet
Sto se tice situacije kod moje "gospodice" prohodna za dva prsta od ovoja do glavice,,,moze biti skoro a i ne mora,,
Medutim ostaje me vece pitanje kako ali kako prepoznati trudove od ovoliko bolova koji me stalno hvataju zbog bubrega?? Blizi mi se vrijeme a vec sam jednom prepisala upalu bubrega trudovima..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
joj tea bas si u gadnoj situaciji.... nezz kako da te pametno savjetujem... ali nekako ipak mislim da ces prave trudove prepoznati jer oni bole i stanu...a ovo te boli stalno...nadam se da ces znati prepoznati...
Sortiraj odgovore
Najstariji