Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    02. Srpanj 2014. 11:15

Draga nina, ja sam u 20+4 završila na hitnoj jer nisam mogla ni stajat kako me bolilo. Na kraju je bilo sve ok, rekla doktorica da mi se zdjelica širi pa da zato boli. Da odmaram i to je to. Nakon par dana se smirilo, a počelo je bolit zadnjih mjesec dana, nisam se mogla ni sjest ni leć, dignut jednu nogu, niš :D A s drugom je bilo još gorje zadnja 2 mjeseca jer sam jako nisko nosila pa je bio veći pritisak. Još mi je jedna sestra na ctg-u rekla kad sam rekla da nek pričeka jer se nemrem samo tak okrenut jer me boli, vratila mi je da nisam tak stara, valjda nisam dosta aktivna. U glavnom, kraj dvogodišnjakinje nisam dosta aktivna :D
    U glavnom, izdrži, proći će kad rodiš :(

Tina0208
    02. Srpanj 2014. 11:21

joj medsr pa i ti bi nam mogla svaki cas.....

Laura 21.08.2014 :-*

medsr
    02. Srpanj 2014. 11:59

nina,zbog takvih bolova sam ja odležala vikend u bolnici.na kraju ipak ništa.i mene je tako boljelo u križima,donjem dijelu trbuha,pritisak na cerviks je bio ogroman,a nekoliko puta je tolko zaboljelo da se nisam mogla pokrenuti.i eto.....lažni trudovi...da mi je znati kako bole pravi jer ovo je bilo prilično intenzivno...to se bebač sprema da krene...sad sam došla doma i opet je počelo,ali ovaj put se nedam u bolnicu...legnem pa prođe na kratko...drži se i nadam se da budemo riješile porod čim prije  i bezbolnije(kolko to može biti)....
    Tina,da znam da bi moglo biti svaki čas i već jedva čekam

Tina0208
    02. Srpanj 2014. 12:30

jooj draga uskoro ces znati kako bole pravi...

antonio
    02. Srpanj 2014. 12:50

Medsr bit ce lakse podnijet prave trudove jer se tjelo vec polako prilagodi.,.,.hej Tina i tako kod nas dvije ove kontrakcije nas svaki dan polako srede.,.,

bjap
    02. Srpanj 2014. 13:14

Ninina22, ja sam tjednima prije imala lagane kontrakcije, u biti nisko me bolio trbuh i bio dosta tvrd. Iznutra me sve kidalo. Pravi trudovi su izgledali kao da ti netko priklijesti donji dio ledja, i ona se to prosiri na trbuh i opet zavrsi u ledjima. Nisu bili jako bolni i nisu bili u pravilnim razmacima pa dugo nisam ni znala da su pravi.

Tina0208
    02. Srpanj 2014. 13:22

hehe da...prave trudove cemo propjevat....

medsr
    02. Srpanj 2014. 14:18

aha...tak bumo pjevale da se čuje dva kata gore i dolje...e,na dan otpusta mi radili ctg i samo me vrata djelila od rađaone,a tamo ženica upravo u zadnjim trudovima...krenule su i suze dok sam je čula kako već očajnički želi da bude gotovo...uf,ja budem valjda tri put gora...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.