Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    01. Srpanj 2014. 15:57

tea,držimo fige...javi kako je prošlo...nadam se da sam ja iduća...

Tina0208
    01. Srpanj 2014. 20:35

i mi se nadamo medsr...kad nam ti ono imas termin???

Laura 21.08.2014 :-*

medsr
    01. Srpanj 2014. 22:49

12.07. Ali kako nas je krenulo be znam sto ocekivati.u petak kontrola pa budemo vidjeli

ninina22
    02. Srpanj 2014. 01:36

Pozdrav curke. Nova sam na forumu. Termin mi je 16.7, no vec me par tjedana peru te bolne kontrakcije u donjem dijelu trbuha, no danas me zaboljelo u donjem dijelu leda i cijeli trbuh, bebac je aktivan, ni

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

ninina22
    02. Srpanj 2014. 01:38

To me drzalo do pola jedan pa sam malo zaspala i sad me opet malo lovi neka mala bol. I sad ne znam jesu to lazni trudovi ili praviii?

Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/

jednanovamama
    02. Srpanj 2014. 01:51

ninina22 i mene je znalo prije termina tako boljeti. Ne brini to je normalno i moja beba je bila jako aktivna, a takva je i sad. Kada ti počnu trudovi ne popuštaju, samo budu sve jačeg intenziteta i češći. Na dan poroda osjećala sam se umorno otkako sam se probudila i u podne su počeli blagi trudovi i izdržala sam kod kuće do 17 sati i onda mi je počelo biti mučno od bolova. Rodila sam u 21 sat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.