evo,1.30h,ja još šetam po kući...muž bezbrižno spava...budemo vidli šta bude do jutra
medsr gdje si nam??? kakva je situacija???
antonio pa sto ti radis budna u 5 ujutro...... jooooj....
Laura 21.08.2014 :-*
jao zeno pa sta smo s tobom....
ja sam danas bas nekak vesela...dobre sam volje od jutra...da ti bar mogu poslati malo vedrine...al Istra je dalekoooo....
e draga ja mislim da kod mene puno toga pocinje... vec 2 dana osjecam neke glupe nelagode u podrucju zdjelice i trbuh me boli...
nije bas jako bolno,ali je jako neugodno...jesu to kontrakcije mozda???
eh da i nekad osjecam toliki pritisak na zdjelicu da jedva stojim na nogama... hodam skvrcena jer se ne mogu ispruziti...heeelpayyyy
Tina sve te simtome imam i ja zato vise lezim nego stojim a i imam pritisak onako na debelo crjevo nase bebe hoce van
e meni je sve gore i gore...ne mogu vise nista koliko me boli... od jutra mi se bol za 100 posto pojacala...
pocelo me boljet i nisko u krizima...
pa sta da radim?? ako mi ovako nastavi bit bojim se da cu nocas na hitnu... uzasno tesko trpim bolove...
draga, a da ti odes u bolnicu? pa i ako te vrate doma, i ako nije nista, barem ces bit mirnija jer ces znat da je sve ok...
ako nece bit bolje vidjet cu pa cemo ici... pokusat cu najprije malo leci pa se nadam da ce bar malo popustiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji