Joj, joj... Tea, baš mi je žao zbog upale bubrega... Znam, sjećam se koliko si se veselila što je zadnji nalaz bio sterilan, a sad opet. Uf, te glupe bakterije... Probaj se umiriti, kako su ti i cure savjetovale, prebrodit ćeš ti to pa bude sve ok! Držim fige i mislim na te!
Tina, drži se i ako ti stvarno ne bude bolje, pa odi u bolnicu... I nemoj se ljutit na muža što te zove - brine se, siroče...
mesdr, sretno, nadam se uskoro lijepim vijestima!
Krešimir 19.08.2014. <3
Boobie vjerujem ti za e.coli jer ja sam se s njom borila oko 12 tjedana trudnoce takoder sam sve i svasta pila !! Hvala za savjete
MarijaS si hvala na podrsci da bas sam se veselila tada,,veselje splasnulo brzo .. :/
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
cure mislim da se borim sa trudovima vec 7h .. Sada su na 7-8 minuta i vraski bole :/ tak i tak sam morala u bolnicu nosit urin a sada mislim da cu i ostat..u svakom slucaju javim vam se :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea očekujemo te na temi stigla roda...držim fige da prođe sve čim bolje...a onda fešta
drage javljam se klizmu dobila cerviks u potpunosti otisao..6cm otvorena vraski boli secem se drzite fige da bude brzo pusa svima koji mislite na nas :*
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji