Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    30. Lipanj 2014. 21:00

Joj, joj... Tea, baš mi je žao zbog upale bubrega... Znam, sjećam se koliko si se veselila što je zadnji nalaz bio sterilan, a sad opet. Uf, te glupe bakterije... Probaj se umiriti, kako su ti i cure savjetovale, prebrodit ćeš ti to pa bude sve ok! Držim fige i mislim na te!
    Tina, drži se i ako ti stvarno ne bude bolje, pa odi u bolnicu... I nemoj se ljutit na muža što te zove - brine se, siroče... 
    mesdr, sretno, nadam se uskoro lijepim vijestima!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    30. Lipanj 2014. 21:54

Boobie vjerujem ti za e.coli jer ja sam se s njom borila oko 12 tjedana trudnoce takoder sam sve i svasta pila !! Hvala za savjete 
    MarijaS   si hvala na podrsci  da bas sam se veselila tada,,veselje splasnulo brzo .. :/

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    01. Srpanj 2014. 06:03

cure mislim da se borim sa trudovima vec 7h .. Sada su na 7-8 minuta i vraski bole :/ tak i tak sam morala u bolnicu nosit urin a sada mislim da cu i ostat..u svakom slucaju javim vam se :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

medsr
    01. Srpanj 2014. 08:24

tea,držimo fige...

piper
    01. Srpanj 2014. 08:40

Tea očekujemo te na temi stigla roda...držim fige da prođe sve čim bolje...a onda fešta

kimito
    01. Srpanj 2014. 08:41

Tea, sretno! Mislimo na tebe..

Tejuska♡
    01. Srpanj 2014. 09:18

drage javljam se klizmu dobila cerviks u potpunosti otisao..6cm otvorena vraski boli secem se drzite fige da bude brzo pusa svima koji mislite na nas :*

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.