Tea draga drzi se...misli pozitivno i kak je mmama napisala nemoj sad jos razmisljati o dojenju jer ti od brige i stresa stanje moze biti jos gore...ja nisam do sad radala pa ti nemogu pomoc oko opisa pravih trudova al svi kazu da to nemozes promasiti pa im ja i vjerujem da je tako...uglavnom mislim na tebe i saljem pozitivnu vibru da sve prode u najboljem redu da mozes uzivat u svom smotuljku :*
Boobie sutra ti javim koliko su leukociti i crp jer doktor preko telefona nije rekao tocno samo da je sve poviseno nego prije a znam da su mi leukociti prije mjesc-dva bili 15!
Piper i mamma hvala na savjetima i na pozitivnim vibrama
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
alo,cure...evo,na kraj otišli u bolnicu,odležala tamo vikend,trudova nema i poslali me doma na još koji dan.znači,još sam u komadu....radili uzv,amnioskopiju,ctg 3 puta i onda bebač odluči još malo ostati u buši....
tea nisu skroz popustili,ali danas ih mogu podnasati...nije tak strasno kak je bilo jucer... zasad sam dobro,vidjet cemo sto ce bit dalje... ajde ti si bar u terminu pa ne moras brinut...vec ce to doci samo po sebi i uskoro cemo vidjeti nase beboline...
medsr drago mi je da si dobro...bez brige...beba ce uskoro van...ja te svaki dan cekam na temi stigla je roda...hehehe
Laura 21.08.2014 :-*
Tea evo sad čitam kako si prošla na pregledu baš mi je žao. Ja ti isto pijem antibiotike za bakterije nije toliko opasno, bila sam pila po dvije a sad po jednu do kraja poroda.Nemoj se sad puno opterećivati,misli pozitivno važno da je sa bebom sve ok.Čuvaj se i odmaraj koliko možeš.
Tinaaaa, drago mi je da si dobro, vec sam se fakat bila zabrinula!!
i nek te muz zove sa psla svakih pola sata, dobro je to, hihi
...sad odmaraj i ak te opet uhvati, pravac bolnica
ah jao cure moje,Tea pa od kud sad upala bubrega pa Boze moj da ne povjerujes ali jaka si ti izgurat ces jos malo,.,a sto se tice trudova vjeruj mi na rjec znat ces.,Tina i Lily pa tu smo blizu sad svi termina pa mora nas nesto i muciti hi hi.,.,evo mene muce konttrakcije od 30 tj i to neki put me ulove kao da su prave a sad me strah jer su mi poceli pritisci na debelo crjevo
i kad me ulovi ne mogu se pomaknut.,drugi tj idem na kontrolu pa cu vidjet sta kazu
,Medsr ja sam bila uvjerena da si rodila a ono ti jos u komadu ma brzo ce bebica pokucat na vrata to smo mi sad malo nestrpljivi he he.
Sortiraj odgovore
Najstariji