Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    14. Prosinac 2014. 20:53

Tena drz se, jos malo i tvoje zlato je tu! 

16.12.2014 <3 Lena <3

• babyM
    15. Prosinac 2014. 09:19

Tena, sretno!! 

Ribica153
    15. Prosinac 2014. 10:11

Tena sretno!!!

• anuska146
    16. Prosinac 2014. 06:49

danas sam 36 +3 i od jučer u Petrovoj na zahtjev doktor(blizanci iz ivfa pa mjera opreza). ono kaj mene muci je do kad budem, niko mi nist ne govori.radim ctg 2x na dan,izvadili mi krv trebam još anesteziologu i na uzv. e sad,kažu možda bude carski al oba su dolje glavama.u kojem bi tjednu onda bio? ja jako naticem u nogama, kontrakcije mr povremeno drže već mj dana i sad zadnja dva tj mi jako Trnu ruke,Šake,jagidice.još sam i dobila neku prehladu iz vedra neba.Jel to sve znaci da ne bude još dugo? ajde pomagajte

Tonka18
    26. Prosinac 2014. 18:53

curke može savjet, ja stalno već skoro mjesec dana od kad sam bila u bolnici imam lagane trudove na ctgu do 30 posto jačine al to je ništa
    i danas me drže malo jači nego inače još su nepravilni al osjetim da su jači. jesu i dalje to kao lažnjaci ili? jel moguće da večeras/ujutro dođu pravi ? 
    samo što je problem šta su meni visoko , ispod želudca a tako su me i prvi put uhvatili i mislila sam da je želudac kad ono trudovi 
    sorry na dugom postu 

• anuska146
    27. Prosinac 2014. 11:14

mene su jučer cijeli dan držali,ctg pokazivao 50 pa cak navečer i do 80.sa pola sata se razmak smanjio na 10-15 min i stalo navecer,danas nista.a boljeli ko pred mengu,veliki pritisak dolje i u ledima.cijeli trbuh tvrd.Inace ležim u Petrovoj jer su blizanci  i mpo, danas sam 38 tj. ima šanse da to skoro opet krene za ozbiljno?!kažu da su ovi bili pripremni.klinci su sa glavicama duboko u zdjelici

• mara22
    27. Prosinac 2014. 13:04

Svima sretni blagdani...
    imam krvavi iscjedak ne puno, pa me zanima jel to neki znak? danas mi je 40+2, trbuh bolan, u donjem dijelu u ravnini  crijeva, bebica aktivna, preaktivna..

Mum of four
    27. Prosinac 2014. 13:09

To ti je sluzni cep ispao sad mozes cekat prave trudove ili pucanje vodenjaka...premda zna proc i koji dan do pocetka

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.