Mene je isto frka tog provjeravanja plodne. Nekak se nadam roditi do utorka da izbjegnem to.
cure nadam se da ćete sve uskoro, pa da nam bude roda ko u priči, i sretno svima..
Ma ja stalno skakucem, cistim, kuham pa nista. tko zna imam jos sutra pa mozda me iznenade trudovi. Drzim fige ostalima da zagrlite svoje bebice na vrijeme.
Ja sam prosli cetvrtak bila na pregledu i dr mi je gledala plodnu vodu. Posto sam bila otvorena samo prst rekla je da ce pregled bit malo neugodniji, al da nemoze drugacije i ispricavala mi se unaprijed. Nije mi od prve mogla vidjet pa mi je gurala ono nesto metalno par puta i cjelo vrijeme mi se ispricavala ja vam moram rec da je meni to bilo manje stresno i bolno od papa testa tak da se sam opustite i sve bu ok
16.12.2014 <3 Lena <3
jedno pitanjce...
kaže mi doktor da oko 36 tjedna beba dođe do rebara i time dostigne svoj maksimum, odnosno tada je najveći pritisak na dišne putove i sve to, to traje dva dana i nakon toga se beba spusti u zdjelicu i poslije toga bi kao trebalo biti malo lakše oko disanja, žgaravice i tih stvari, i sad je on meni rekao da to pratim kada mi se trbuh spusti pa da zapišem taj datum, evo ja sam već zagazila u 36 tjedan ali niti ja vidim kakve razlike na trbuhu niti ništa, tim više što mi je cjelu trudnoću beba onako malo nisko..
Tena123 meni je moja gin od pocetka trudnoce rekla da mi je beba skroz nisko, s glavom u zdjelici a mene mala lupa pod rebrima nenormalno, koda se popela gore. Mene je teze disanje i uzasna zgaravica uhvatila tek u 39tjednu i evo jucer, prekjucer tek popustilo (u petak mi je termin)
16.12.2014 <3 Lena <3
Moj je bebac vjecno pod mojim rebrima (makar se malo spustio trbuh) i on mene i dalje svaku vecer pošteno nogicama izmlati po rebrima tako da mislim zavisi i od velicine bebe i kako kome se trbuh spusti.
Ninach ma znam da cu prezivjet i amnioskopiju bitno da je moj maleni sve tip top. Jedino znam da mi je cerviks omeksao ali sam danas jos bila poprilicno zatvorena pa ne znam kako ce izvest pregled? No dobro ja i moj malis sutra cemo raspalit mjuzu i plesni maraton pa se možda i otvorim.
Drage moje, mi se rodile na tocno 41 tj.
kratko, oko 18 h otisla plodna voda, legla u krevet I odjednom poplava... Oko 22 h dobila drip, samo prst otvorena. Oko 12, 1 krenule muke, trudovi.. Uh. Oko 3 izgon bebice i u 4 je bila vani.
Imamo 4 kg i 53 cm. Cure, sretno koje ubrzo cekate!
Sortiraj odgovore
Najstariji