babyM znam kako ti je, ja jedva cekam da krene nesto konkretno ovo iscekivanje je fakat koma sve nesto boli, stisce, grebe al nikako da se pojavi nesto ozbiljnije! Al ajd, mozemo mi to, jos malo i struce su s naamaaaaaa
16.12.2014 <3 Lena <3
Da, joj... Koma je to cekanje, a ove pripreme (mislim na bolove) samo iscrpljuju... Meni je preksutra puni 41 tj. I vise ne mogu!!
sretno cure, ninach 1903 molim izvještaj iz vinogradske ako tamo planiraš roditi... :)
Meni je tek u petak termin da zac, u vinogradskoj planiram i izvjestavam cim prije
16.12.2014 <3 Lena <3
Ninach-možda se i vidimo u Vinogradskoj ako moj gospodin požuri- i meni je prije deset minuta na wc-u (bar se nadam) otpao sluzni čep-bilo je jako puno sluzi i sada ne znam jesam li se popiškila ili ne, jer bila je prozirna tekućina... isto odmah zvala Vinogradsku-rekli su mi da sam se vjerojatno popiškila, je rnemam nikakve trudove, ni lažne (za čudo Božje) ali su me lažni prali sve dok se to nije dogodilo... hm... sada sam sva nestrpljiva...
Curke sretno :) naa se da ćete se uskoro javiti na temi stigla je roda :) samo hrabro
BabyM meni je tak jucer nekakva kolicina sluzi ispala, bilo je previse toga da bi bilo iscjedak, al je bilo prozirno pa to nisam shvatila ko sluzni cep nego sam to pripisala naporu zbog setnje po westgate-u od pol6 do pol9...al danas je ispalo iz mene jos veca kolicina sluzi smeckasto-zuckaste boje tak da pretpostavljam da to je sluzni cep... Ja nisam zvala doktore jer imam samo malo laznjaka na momente, beba je jos full aktivna, plodna voda ne curi kolko ja kuzim tak da cekam neke konkretnije znakove nocas i sutra, a u cetvrtak ujutro idem u TA pa cu vidjet kaj doktorica kaze - ako izdrzim u komadu do onda
16.12.2014 <3 Lena <3
I ja idem u četvrtak u TA!!!! Možda se vidimo, ako ostanemo cijele do tada!!! Kako ćeš izgledati da se znamo prepoznati?
Takve ti simptome imam i ja, samo meni je iscjedak žučkasto narančaste boje (sada ga nemam, barem kod zadnjeg odlaska na wc). Samo je jako proziran urin, nikada mi nije toliko bio proziran...
Sortiraj odgovore
Najstariji