Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    08. Prosinac 2014. 10:25

bila sam primljena u bolnicu zbog trudova al su iste veceri stali... uopce nisam ni na sekund promislila da su trudovi... bolilo me jako,al visoko pa sam mislila da je zeludac ili tako nesto, a i uz to me je drzala bol konstantno vise od sat vrimena pa je stala pa opet kasnije ...znaci nisu trajali po minut ka sta bi tribali nego vise od sat vrimena jake boli...uz pauzu izmedu malo manej od sat vremena...nadam se kad budem isla rodit da nece bit tako...

Tonka18
    08. Prosinac 2014. 13:17

ja ti imam 3 termina tako da sam po jednom u 36tj po 2. u 37tj po 3. u 38tj
    to je bilo prije 2 tj 
    prvo se dokt razmisljala ako se nastave oce ih zaustavljat ili ne, onda je odlucila da nece, al su tu vecer stali sami
    bila sam 11 dana u bolnici pa su me pustili u petak ( al im ja nisam rekla da bi mene navecer bolilo kao tada al bi kratko trajalo pa se nisam uznemirivala) 
    rekla mi je moja dokt da mirujem al sam usla  svakako u 9mj tako da mogu kad ocu haah

Tonka18
    08. Prosinac 2014. 15:15

i sad ocekujem moju malu mrvicu :)

Boška2
    08. Prosinac 2014. 18:53

babyM, igorovabebica cestitam vam curke
    Tonka18 i lily sretno jos malko izdrzite i bebice su tu!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

MalaMuca
    09. Prosinac 2014. 03:41

Ja sam tak neispavana već par dana, uopće ne spavam, pa sam rekla da bum prespavala i trudove i porod xD 
    evo termin mi je danas i još nikaj.
    curka neće van, ujutro idem u TA pa me baš zanima kaj mi budu rekli.

tena123
    09. Prosinac 2014. 03:46

mala muca sad kad sam vidjela da si prisutna na forumu odmah sam pomislila sigurno joj počeli trudovi

cloudy
    09. Prosinac 2014. 09:44

malamuca... sretno danas u TA... javi što su rekli :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.