bila sam primljena u bolnicu zbog trudova al su iste veceri stali... uopce nisam ni na sekund promislila da su trudovi... bolilo me jako,al visoko pa sam mislila da je zeludac ili tako nesto, a i uz to me je drzala bol konstantno vise od sat vrimena pa je stala pa opet kasnije ...znaci nisu trajali po minut ka sta bi tribali nego vise od sat vrimena jake boli...uz pauzu izmedu malo manej od sat vremena...nadam se kad budem isla rodit da nece bit tako...
ja ti imam 3 termina tako da sam po jednom u 36tj po 2. u 37tj po 3. u 38tj
to je bilo prije 2 tj
prvo se dokt razmisljala ako se nastave oce ih zaustavljat ili ne, onda je odlucila da nece, al su tu vecer stali sami
bila sam 11 dana u bolnici pa su me pustili u petak ( al im ja nisam rekla da bi mene navecer bolilo kao tada al bi kratko trajalo pa se nisam uznemirivala)
rekla mi je moja dokt da mirujem al sam usla svakako u 9mj tako da mogu kad ocu haah
babyM, igorovabebica cestitam vam curke
Tonka18 i lily sretno jos malko izdrzite i bebice su tu!!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Ja sam tak neispavana već par dana, uopće ne spavam, pa sam rekla da bum prespavala i trudove i porod xD
evo termin mi je danas i još nikaj.
curka neće van, ujutro idem u TA pa me baš zanima kaj mi budu rekli.
mala muca sad kad sam vidjela da si prisutna na forumu odmah sam pomislila sigurno joj počeli trudovi
Sortiraj odgovore
Najstariji