Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    06. Prosinac 2014. 22:15

babyM, sretno još sutreka u bolnici i onda fino na uživanje domeka u ponedjeljak <3

LuKi5
    06. Prosinac 2014. 22:16

babyM cestitke od ♥ :)

14.06.2014. L ♥

• babyM
    06. Prosinac 2014. 22:21

Hvala Luki, MalaMuca.  

Igorovabebica
    06. Prosinac 2014. 22:45

Ja nisam ni prepoznala trudove... nikakva bol u leđima, puknuo vodenjak, sukrvica, onda sam osjetila pritisak i trudovi počeli svakih pet minuta, došla u bolnicu kada su bili svake tri, rodila brzo i lako. Svima želim takav porod. Danas smo došli doma, papali i samo spavamo. :D <3

• babyM
    06. Prosinac 2014. 23:10

Cestitam Igorovabebica.  Super, uzivajte! 

MalaMuca
    06. Prosinac 2014. 23:40

igorovabebica, tak mi je nekak lakše dok pročitam da nekim ženama nije tak strašno prošao porod, jer sad u zadnje vrijeme kak je počelo na rodinim stranicama izlaziti one ružne priče, sva sam u strahu, al evo baš mi je super dok vidim da i ne mora biti najgore :D

• babyM
    07. Prosinac 2014. 20:56

Mala Muca, da te utjesim, sa mnom su bile 2 gospodje u sobi, jedna prvorotkinja, druga drugorotkinja. Obje su oko 11 dosle, oko pol 12 dobile malo dripa i bebice su oko pola 2 bile rodjene. Jedino je ova prvorotka prosla sa epiziotomijom, ali ima jedan unutarnji sav...

Nixie
    07. Prosinac 2014. 22:39

babyM, čestitam ti  

Jel se to meni čini il svi dobiju taj drip?!
    Tako nekako gdje god čitam o porodu, svugdje drip.
    Jel ne može bez toga nekako? Izgleda da ću se morat kod kuće porodit da izbjegnem svu tu kemiju 

MalaMuca
    08. Prosinac 2014. 00:12

Pa možemo reći da nećemo nikaj od toga dok dođemo u rodilište. Smije se odbiti. Ne mogu oni tebi na silu dati nekaj.

• babyM
    08. Prosinac 2014. 06:20

Ja sam se i sa dripom sporo otvarala, pojacavali su kasnije. Moji trudovi su bili preslabi... A plodna voda je otisla, tako da...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.