babyM, sretno još sutreka u bolnici i onda fino na uživanje domeka u ponedjeljak <3
Ja nisam ni prepoznala trudove... nikakva bol u leđima, puknuo vodenjak, sukrvica, onda sam osjetila pritisak i trudovi počeli svakih pet minuta, došla u bolnicu kada su bili svake tri, rodila brzo i lako. Svima želim takav porod. Danas smo došli doma, papali i samo spavamo. :D <3
igorovabebica, tak mi je nekak lakše dok pročitam da nekim ženama nije tak strašno prošao porod, jer sad u zadnje vrijeme kak je počelo na rodinim stranicama izlaziti one ružne priče, sva sam u strahu, al evo baš mi je super dok vidim da i ne mora biti najgore :D
Mala Muca, da te utjesim, sa mnom su bile 2 gospodje u sobi, jedna prvorotkinja, druga drugorotkinja. Obje su oko 11 dosle, oko pol 12 dobile malo dripa i bebice su oko pola 2 bile rodjene. Jedino je ova prvorotka prosla sa epiziotomijom, ali ima jedan unutarnji sav...
babyM, čestitam ti
Jel se to meni čini il svi dobiju taj drip?!
Tako nekako gdje god čitam o porodu, svugdje drip.
Jel ne može bez toga nekako? Izgleda da ću se morat kod kuće porodit da izbjegnem svu tu kemiju
Pa možemo reći da nećemo nikaj od toga dok dođemo u rodilište. Smije se odbiti. Ne mogu oni tebi na silu dati nekaj.
Ja sam se i sa dripom sporo otvarala, pojacavali su kasnije. Moji trudovi su bili preslabi... A plodna voda je otisla, tako da...
Sortiraj odgovore
Najstariji