Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 20:48

Da barem krene, dolje me pritišće i maleni štuca, a leđa da ne spominje... nisam sinoć ni spavala kako treba, jer sam išla piškiti sedam puta, dragi me stalno pitao jesam li dobro, a lažni trudovi me peru... joj, dosadna sam koliko sam nestrpljiva s bebicom! 

MalaMuca
    01. Prosinac 2014. 21:54

tak je i meni isto :D 
    i moj uvijek pita jel sam dobro, a piškiti idem stalno :D

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 21:58

Joj, MalaMuca pa ja piškim, pričekam jesam li dobro ispraznila mjehur (ništa ne curi), dignem se s wc-a, odem u sobu i napravim par koraka-kada ono, curi! Uopće više ne mogu kontrolirati mjehur... samo da se na porodu ne popiškim... 

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 22:24

Onda super! Sada me samo još muči hoću li primijetiti da mi curi plodna voda... 

Nalah
    02. Prosinac 2014. 13:50

Drži se ninach!!!!!

cloudy
    02. Prosinac 2014. 13:53

Ninach...sretno :) da se što prije maziš sa svojim smotuljkom :)

ninach1903
    02. Prosinac 2014. 14:15

Hvala curke! Sad me pere totalna euforija i jedva cekam da krenu trudovi  a ova mala tulumari unutra, pa stuca, pa lupa...izgleda da se njoj ne zuri ko meni 

16.12.2014 <3 Lena <3

• babyM
    02. Prosinac 2014. 15:43

Cure , sretno vam, neka sto prije krene da se rjesite te nestrpljivosti i uzivate sa svojim andjelima.  

Mene ce doslovno dotuci ova nestrpljivost. Bolovi cijelu noc u ledjima, danas hvataju neki grcevi u ledjima i stisne se trbuh, ali nije strasno kako kazu da bole trudovi, a niti ne traje po pol min vec manje, pa vjerojatno laznjaci... Jos i iscjedak imam tako jaki, sukrvica, ali mislim da je to zbog grubosti doktorice koja je jucer radila asc. Idem sutra opet na ctg i ostalo pa cemo vidjeti... Ako vec ne krene nesto danas, iako se bas ne nadam jer me uvijek prevari... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.