Da barem krene, dolje me pritišće i maleni štuca, a leđa da ne spominje... nisam sinoć ni spavala kako treba, jer sam išla piškiti sedam puta, dragi me stalno pitao jesam li dobro, a lažni trudovi me peru... joj, dosadna sam koliko sam nestrpljiva s bebicom!
tak je i meni isto :D
i moj uvijek pita jel sam dobro, a piškiti idem stalno :D
Joj, MalaMuca pa ja piškim, pričekam jesam li dobro ispraznila mjehur (ništa ne curi), dignem se s wc-a, odem u sobu i napravim par koraka-kada ono, curi! Uopće više ne mogu kontrolirati mjehur... samo da se na porodu ne popiškim...
Onda super! Sada me samo još muči hoću li primijetiti da mi curi plodna voda...
Hvala curke! Sad me pere totalna euforija i jedva cekam da krenu trudovi a ova mala tulumari unutra, pa stuca, pa lupa...izgleda da se njoj ne zuri ko meni
16.12.2014 <3 Lena <3
Cure , sretno vam, neka sto prije krene da se rjesite te nestrpljivosti i uzivate sa svojim andjelima.
Mene ce doslovno dotuci ova nestrpljivost. Bolovi cijelu noc u ledjima, danas hvataju neki grcevi u ledjima i stisne se trbuh, ali nije strasno kako kazu da bole trudovi, a niti ne traje po pol min vec manje, pa vjerojatno laznjaci... Jos i iscjedak imam tako jaki, sukrvica, ali mislim da je to zbog grubosti doktorice koja je jucer radila asc. Idem sutra opet na ctg i ostalo pa cemo vidjeti... Ako vec ne krene nesto danas, iako se bas ne nadam jer me uvijek prevari...
Sortiraj odgovore
Najstariji