Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    02. Prosinac 2014. 22:15

Jao... Hihi, kako je to sve zbunjujuce prvi put...  A izgleda i da nas ima.  Ovaj tjedan bi se moglo roditi podosta bebica. :-) sve cemo dobiti najljepse poklone za ove blagdane. 

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 22:38

Ja ću imati smeđu jaknu s krznom oko vrata, svijetlu torbu, visoka, duga kosa i dragi visok s amnom... ma budem te odmah primijetila. Ja ću doći prije 8 sati, ti?  Joj, sada sam baš vesela!

ninach1903
    02. Prosinac 2014. 22:47

Ja sam oko pol8 tam 

16.12.2014 <3 Lena <3

• babyM
    03. Prosinac 2014. 13:57

Izvjesce nakon pregleda; sve isto, kontrola opet sutra i sad svaki dan!!  Kazem za sluz i lazne trudove, samo mi kazu; priprema se... Jao... Izludit cu!

crnamala
    03. Prosinac 2014. 15:18

BabyM pitanjce za tebe- ti si prenijela jeli tako? Da sad ne idem citat unazad. Danas sam bila na pregledu i kazu da necu jos rodit a u petak mi je punih 40 tjedana i moram na plodnu vodu i sad sam bas izbedirana i koma pa me zanima kako je tebi to proslo? znam da ima milijun gorih stvari al  mene bas danas skrpao neki baby blues.

• babyM
    03. Prosinac 2014. 16:34

Da, sutra 41 tj. Pa nije strasno tak, nije ni bolno ako je ok doktor. Bar meni nije bilo, samo kad je jedna doktorica radila. Moze ti nakon toga bit sukrvice malo taj dan. Ne znam sta te jos zanima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.