Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    30. Studeni 2014. 10:48

A do sada mi je ta procjena donekle pratila prethodnu, sad odjednom kao beba laksa... Pa mi nije jasno.  A sto se ovog tice, ne brinem se jer je rekao da ce biti tako, pa ajde...  Sutra ispocetka... Hjoj... Ajde vise van, mislim si, dosta cackanja. 

Pavla
    30. Studeni 2014. 10:57

Ja sam svaku noć očekivala trudove, pokrete itd... ali ništa !! Već sam se zabrinila, jel Bog zaboravija da iman rodit  . I onda jedno popodne, taj dan kad sam bila na amnioskopiji, napravim je lipo voćnu salatu ... i idem sist na kauč, kad ono prije nego sam zagrizna, osjetim da nešto "pukne" u meni, dignem se brzo jer osjetim tekućinu...
    Možda da pokušaš sa voćnom salatom
    Ništa ne brini, nema beba tolko prostora da bi mogla u trošit kalorije !!

29.8.2022. ➕

• babyM
    30. Studeni 2014. 12:08

Hehe, da... Vec sam svasta cula... Da cu rodit kad bude pun mjesec... To kao utjece.  Da premjestam namjestaj, kao treba povuc nesta tesko...  Da ce me uhvatit kad cu smece ic izvest... Hihihi...

Pavla
    30. Studeni 2014. 12:26

Joojjj i meni su govorili to da triba bit punih 9 mjesečevih mijena, a ja izbrojila 10

29.8.2022. ➕

Igorovabebica
    30. Studeni 2014. 13:11

Hahaha, znači voćna salata? Dobro da znam!  Ne znam mogu li se matične stanice pohraniti u svakoj bolnici, o tome nisam informirana. Najbolje je da nazovete ili pitate kada idete na kontrolu... mene vam danas ubijaju leđa, naročito u lumbalnom dijelu kralježnice i imam pritisak na crijeva, stalno imam osjećaj kao da moram... znate... a jučer sam svakih 5 minuta išla na wc, je nisam mogla isprazniti mjehur do kraja. Popiškila sam se i u gaće...  k'o beba sam.

ninika11
    30. Studeni 2014. 15:11

Posto tu pricate o pulsiranju pupcane.. mene zanima kakvj su u petrovoj po tom pitanju ako itko zna?

Igorovabebica
    30. Studeni 2014. 22:50

Za pulsiranje moraš naglasiti kada želiš da ti prerežu pupčanu vrpcu i tvoju želju moraju poštovati! (Muž mi je pravnik pa znam koja su naša prava).  Budu li te zezali, samo se meni javi i stižemo. Nego, znače li lažni trudovi nekoliko dana prije termina (meni je preostalo još 11 dana, a i otvorena sam pet prstiju) da bih se mogla brzo poroditi? Leđa me ubijaju, ne znam kako ću spavati,a  "gospođa" trpi sve i svašta.

ninika11
    30. Studeni 2014. 23:27

Hehe Igorova moze. A za laznjake.. ja znam jednu koja je tako bila, samo 4 prsta otvorena i njoj je to bio znak. Tako da nadam de da je i tebi hehhe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.