BabyM joj, znam kako ti je, ja sam isto prenjela, drž se, bilo kako bilo, bebica je skoro tu!!!
Tina0208, s obzirom da si toliko prenijela, porodaj je bio prirodno? I jel bila velika bebica? :-)
Uf, meni je katastrofa voziti se u autu... prekjučer nas je moj muž vodio u Zakladu Ana Rukavina zbog matičnih stanica (da se interesiramo) i vjerujte mi da sam na najmanji trzaj imala osjećaj da će mi maleni jednostavno ispasti van, a i zna biti malo bolno u predjelu mjehura. Meni su prije tjedan dana rekli da ću zato što sam otvorena pet centimetara (sigurna sam da sam se i proširila, jer stalno negdje hodam-pretrage ove, vadi CRP, krvnu sliku, urin, bla, bla, bla...) da ću roditi svaki čas, a ja sam još u komadu. Danas je točno 14 dana do termina... iako su mi rekli da to koliko sam otvorena uopće nema veze s tim hoću li roditi ranije, mogu me samo ranije poroditi zbog straha od infekcije... ipak to ovisi o kostima zdjelice... Beba mi ima 3000 grama, ako gledamo od prošle srijede.
Joj da, znam kako ti je. Katastrofa. Moja jos postane tako nemirna od voznje... I danas evo, toliko se nabija dolje u zdjelicu da se pomaknut ne mogu... I onda mi svi- jesi sigurna da nisu trudovi? Aaa... Nisu kada osjecam nju bas da se vrti, nema bolova u ledjima za to vrijeme...
Znači, imala sam lažne trudove, mada mislim da je to i zbog manjka magnezija-jučer me grčila lijeva noga. Kažeš da se mala vrti, znači li to da kada te uhvate (pravi) trudovi, onda se beba umiri?? I mene svi isto pitaju-jesi li sigurna, a dragi čim se namrštim trči po torbu!
Hej zene evo i mene da se malo pojadam! Jucer sam skoro otisla u rodilište- bol u ledjima i grcevi poceli oko podne ali laganini bez ritma i kao menstruacijski, prije toga nekakv iscjedak? Ja vec uvjerena da ce moj malis van kad oni nikakva pomaka to je tako trajalo cili dan blagi grcici i bolovi u ledjima bez iscjedka i vode isl. Bebac navecer podivljao skacuci kao i inace! Danas opet ledja bole? Jesu to lazni trudovi ili? Ne kuzim nista. Pretpostavljam da su pripremni? Danas nam je punih 39 tjedana. Sorry na poduzem postu al bas sam poluluda od ovog oce-nece
Igorovabebica, kaj su vam rekli tamo u zakladi ana rukavina?
Naša bolnica je navodno druga po donacijama, ali se samo jako mali postotak od prikupljenog iskoristi (čula sam doktoricu kak komentira)
a ja si nisam na čisto jel hoću da se bebi prereže pupčana vrpca dok još pulsira. Ja bi htjela da ju odrežu dok prestane pulsirati.
Meni se curka okreće stalno i bole me njezini udarci sve više. Ne znam jel se bu to moje čudo smirilo prije poroda :D
Sortiraj odgovore
Najstariji