Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Studeni 2014. 11:31

može ić i polako i brzo, čini mi se :) a ja ti držim fige da to odradiš brzo :) i da se družite skupa :) baš mi je drago da se okrenula   jesi s pripremama svima gotova? torba spakirana? :D

tena123
    25. Studeni 2014. 11:47

mala muca baš mi je drago zbog tebe, nadam se da će ti krenut uskoro i da će brzo proći, a koliko znam ako si otvorena prst tako možeš još dugo a i ne mora, pa sad ti budi pametan.. u svakom slučaju javi nam

ninach1903
    25. Studeni 2014. 11:52

MalaMuca drzim fige da sve odradis brzo i bez puno muke pa da sto prije uzivas sa svojom strucom 

16.12.2014 <3 Lena <3

MalaMuca
    25. Studeni 2014. 14:45

joj imam sve spremno već mjesec dana :D neke sitnice koje su falile su tu, tak da ono mogu roditi :D

cloudy
    25. Studeni 2014. 15:17

:) e pa onda si spremna :) sad samo da ti to otvaranje krene i da ide normalnim tokom :D  ja moram tek krenut spremat torbu... i sve mi je kao rano, rano, al mislim da ću uskoro krenut i ja s pakovanjem :)

crnamala
    25. Studeni 2014. 17:01

Joj malaamuca  super za tebe bas mi je drago. Evo ja san ljubomorna sad na tvoj 1 prst. Mene nocas satrali bolovi uvjerena da napredujemo kad mi na pregledu dr danas kaze da sam jos zatvorena ali prst uloziva? Sta sad to znaci? Ajoj postajem nestrpljiva jedva cekam vidit svog bebaca!

MalaMuca
    25. Studeni 2014. 18:17

a kaj znači smekšan uterus? mislim to je očito dobar znak ne? 
    guglam pa nikak naći xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.