Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    24. Studeni 2014. 14:19

Haha i ja sam izvalila oci kad sam  vidjela ide braunila, jos mi se cini da nemozes saku stisnut, al kad je dosao trudic stisnula sam ja muza za ruku 

zebrica

MalaMuca
    24. Studeni 2014. 14:26

Cure nemojte coprati s tim carskim :D Duna mi se okrenula na glavicu i nadam se da bu sve išlo kak se spada :D

Nalah
    24. Studeni 2014. 14:52

Oprosti,nećemo više....ma bit će sve ok,ne brini

crnamala
    24. Studeni 2014. 15:07

Ja cu se najest prije svakako, meni su u familiji  svi kao i ja teski niskotlakasi i imali duze porode pa su se svi rusili poslije poroda. Ujutro dok ne pojedem i popijem kavu nisam za nis a o nekim komplikacijama ne razmisljam. Bit ce sve super i gotovo! 

cloudy
    24. Studeni 2014. 20:04

Nalah....17.1. mi je termin :) 
    uuu ovo za drogice direkt o u krvotok i ne zvuči loše...kolko god ja mrzila igle 

Nalah
    24. Studeni 2014. 20:06

Siječanj,super  morat ćemo nešto uzeti kad nemamo epiduralnu

Tina0208
    25. Studeni 2014. 10:54

a trudovi bole bez obzira na taj lijek... a epiduralna definitivno zaustavlja sve bolove...
    al kad razmislim...bolje to nesto kaj te nafiksa pa ipak znas kad trebas tiskat...

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    25. Studeni 2014. 11:22

Ja sam otvorena za 1 prst, curka je dolje okrenuta kak sam i rekla, sve oke i doktorica rekla da se mogu nadat da bum ubrzo curku vidla.

e, a kak sad to otvaranje, to može ić polako kolko sam skužila ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.