Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana9
    13. Listopad 2014. 20:06

Zebrica, idem sutra...

Lana9
    13. Listopad 2014. 20:08

tena123, jooj i ja se nadam... valjda je to početak... nemam nikakve druge simptome, osim ponekad malo zaboli trbuh i to je to... 

Lana9
    13. Listopad 2014. 20:32

Joooj mmama, da bar...  al valjda je to sluzni čep, nemora biti krvav jel tak? može biti i smeđkasto? da bar ti se riječi pozlatile... 

Lana9
    13. Listopad 2014. 20:41

valjda nema gadljivih...  tak sam i ja pročitala... pa mislim da je to to... važno je da je tekstura gela, tj.želatine...  a zaboli me malo trbuh ko da mengu trebam dobiti i pritisak mi je dole i osjećam pikanje... ali tak mi je već par dana... al danas mi taj čep ispao... bila jučer na pregledu, na ctg-u nema trudova, malo otvorena, kaže doktorica, sve spremno još sam da trudovi dođu...  sutra idem opet na pregled, pa ćemo viditi... nadam se da će biti što prije... 

Masha2
    13. Listopad 2014. 20:50

A što je s križima? Evo ja na 39+1 i danas me križa bole, neuobičajeno za mene. Kad ležim sve ok, ali u sjedećem/stojećem položaju katastrofa. Cijeli dan se vucaram na relaciji kauč-krevet i duboko se nadam da je to naznaka nekog početka jer sam i dalje zacementirana!

Lana9
    13. Listopad 2014. 20:54

Masha, mene križa ne bole... bolila su me neki dan malo... pa to je možda početak...  I ja sam bila zatvorena skroz na prošlom pregledu i jučer na pregledu počela se malo otvarati... al stalno hodam i hodam i nekaj radim... pa možda sam se počela otvarati od toga... probaj i ti, pa možda uspije... 

Igorovabebica
    13. Listopad 2014. 20:57

Masha i Lana nadam ste da ste mi postale mame. Ja sam ušla u 32. tjedan pa mi vaši savjeti dobro dođu da se pripremim! Je li normalno sada pred kraj da mi se mali više rita dok mirujem, nego kada sma aktivna? Mislim, rita se i kada hodam.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.