Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    12. Listopad 2014. 09:44

Nis cure moje od trudova.joj luda sam baba valjda previse dajem paznju sad svemu.al te bh su mi već dosadne.stalno su tu a nis od njih.eto i dalje na par min razmaka.osim sto sad manje bole nažalost.hvala sto se tu uz mene obožavam vas i ovaj forum.ipak olakša brigeïdem bit vesela i napraviti generalku po tko zna koji put haha pa ako ista bude javim!

Pilici
    12. Listopad 2014. 09:55

Drži se draga..

zebrica

• lusilu
    12. Listopad 2014. 10:45

Bubica drži se.....

Lusilu

LuKi5
    12. Listopad 2014. 13:25

Bubica, jos malo. Drzim fige da cim prije krene ;) 

14.06.2014. L ♥

bubica11
    12. Listopad 2014. 19:10

Hvala žene moje.ne vjerujem da ce me uloviti trudovi pa mi ne gine indukcija u utorak.samo se nadam da cu taj dan i roditi haha :)dosta je bilo!

Iskrica1347
    12. Listopad 2014. 22:24

O joj bubice... a što se tiče stalnog išćekivanja i tih dosadnih lažnih trudova, znam kako ti je... :grli:

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lana9
    13. Listopad 2014. 19:27

Cure, kak je bilo Vama koje ste rodile što se tiče sluznog čepa? Kad Vam je ispao nakon koliko su Vas uhvatili trudovi? Meni je termin bio jučer i bila sam na pregledu u bolnici, malo sam otvorena pa su mi napravili i amnioskopiju. Danas sam skužila da mi je ispao sluzni čep, barem mislim da je to to... smeđkasta želatina...  valjda je to to... ne znam... i niš se još ne događa...  Hvala!! 

tena123
    13. Listopad 2014. 20:06

uh Lana nadam se da će ti krenit čim prije i da će brzo proći

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.