Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cedevita2
    27. Svibanj 2014. 23:18

Hvala ti venera!  izdrzi jos malo,i da,slazem se sa bjap.,to je jedina bol koja ce nam donijeti to malo predivno stvorenje! 

venera
    28. Svibanj 2014. 04:44

Evo da se javim...trudovi svakih 5-6 min. Tako da krecem u bolnicu laganini. Drzite mi figeeee

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Tina0208
    28. Svibanj 2014. 09:29

venera ja se nadam da si sada vec rodila.... sretno i javi nam se....

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    28. Svibanj 2014. 11:06

I ja se nadam da si vec rodila. 

Al antonio carice ti dezuras ovdje, a jadna...

venera
    28. Svibanj 2014. 13:16

Joj cure moje vratila sam se doma vec u 8. Trudovi su prisutni i to svakih 5min, ali sam zatvorena bila skroz. Dr me pitao da li hocu doma ili da cekam u bolnici. Rekao je da mogu cekati do navecer,pa sam rekla idem ja doma. Crknuta sam skroz. Nista spavala nisam. I dalje trudovi na svakih 5min. i boli za poludit! Ne znam sta da radim vise. Setam satima ko luda. 
    Pitanje: sta se događa ako se ne otvorim? Ima li neka tableta ili slicno sto potice otvaranje? Citala sam o gelu i rucnom otvaranju, ali ne znam kako bi to izdrzala. Vec sam na izmaku snaga. A spavati ne mogu. I kako da znam kad da opet odem u bolnicu? Boli me uzasno cijelo vrijeme. Nije pukao vodenjak. Ali njima je ocito samo bitno da se otvorim, a to ne ide...

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

renata6
    28. Svibanj 2014. 13:26

Pozdrav Venera!
    Ja sam se ponadala da si već rodila!!
    Poznata mi je tvoja priča, neki dan sam napisala kako je bilo kod mene.
    Ništa se ne brini za gel, nije ti to ništa strašno, pregled je ko i svaki drugi, samo ima spravicu slično kao za papa test i tako ti ubrizga taj gel u maternicu ne bili se grlić omekšao i samim time pokrenuo otvaranje. Meni su stavili ujutro i ništa, osjete se blagi trudovi, ali otvaranja nije bilo i tako još jednom popodne i ništa se nije pomaknulo i navečer je bio carski.
    Probijanje ti je u principu samog pregleda samo mrvicu jače. Vjeruj mi ništa šta se ne može izdržati.
    Ti si hrabra i vjerujem da ćeš to sve izdržati.
    Nadam se da sam ti mrvicu pomogla, nemoj ništa najgore misliti, samo se opusti izdrži do navečer pa ćeš vidjeti ima li pomaka.
    Pozdrav, drž se!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.