Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    27. Svibanj 2014. 15:39

Jap, to je to ziher :) Tak je bilo i meni, mislila sam da sam dobila trbušnu virozu :)

Samo hrabro i neidi prebrzo u rodilište jer te budu strpali u boks bez veze :)
    Slušaj babicu i ne boj se jer su oni tu za tebe. Ako te je strah, reci im :) Ako nekaj trebaš isto im reci :)
    Sretnoooooo :)

venera
    27. Svibanj 2014. 15:49

missha

Jap, to je to ziher :) Tak je bilo i meni, mislila sam da sam dobila trbušnu virozu :)

Samo hrabro i neidi prebrzo u rodilište jer te budu strpali u boks bez veze :)
    Slušaj babicu i ne boj se jer su oni tu za tebe. Ako te je strah, reci im :) Ako nekaj trebaš isto im reci :)
    Sretnoooooo :)

Hahaha jesi me nasmijala, pa baš kao da imam neku virozu jer nije normalno koliko puta sam već bila na wc-u. 
    Hvala na savjetima! Budem ja to valjda izdržala kao i sve ostale. S time se sad tješim :) Kolike plašljivice su rodile, pa onda mogu i ja! 
    E što se tiče odlaska u rodilište...znam da moram čekati dok ne budu svakih 5 min. ali isto tako kažu da bi žene koje prvi put rađaju trebaju doći i ranije. Sad ne znam kad da krenem?

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Lilica
    27. Svibanj 2014. 15:40

ja nemam savjete, ali zelim ti svu srecu i da sto brze i bezbolnije prode   blago tebii uskoro ces imati svoje malo zlato na rukama 

venera
    27. Svibanj 2014. 15:59

Lilica

ja nemam savjete, ali zelim ti svu srecu i da sto brze i bezbolnije prode   blago tebii uskoro ces imati svoje malo zlato na rukama 

Bjap, ti si mi do sada pomagala kad god je trebalo i to mi je puno značilo. Hvala ti od 
    Jooj još maloo! Ne mogu vjerovati. Mislila sam da nikad neće doči taj dan! Inače nisam tako nestrpljiva, ali znaš kako je to. Sad me uopće nije strah. Ne mogu dočekati da krenem u bolnicu. Mislit će da sam luda kad dođem tamo s osmjehom od uha do uha  Bol je izdrživa, ništa strašno, makar znam da to još nije ništa kako će biti kroz par sati.
    I ti ćeš uskoro. Nadam se da bude i malo prije termina tako da se ne mučiš satima u trudničkoj ambulanti u bolnici. 
    Hvala ti još jednom bjap 

missha
    27. Svibanj 2014. 16:09

Kolko učestali su ti trudovi? Ja sam se s prvom išla tuširat kad su bili 15 min razmaka, nakon tuširanja su bili svake 4 min :D U glavnom, to  je bilo u 2 u jutro a malu sam rodila u pol 7. Tak da nemaš frke :)

Tuširanje pomaže :)
    Ja sam plašljivica i cendravica, i fakat nije tak strašno.  Još uvjek se više bojim zub3a3,ra33,

missha
    27. Svibanj 2014. 16:09

Kolko učestali su ti trudovi? Ja sam se s prvom išla tuširat kad su bili 15 min razmaka, nakon tuširanja su bili svake 4 min :D U glavnom, to  je bilo u 2 u jutro a malu sam rodila u pol 7. Tak da nemaš frke :)

Tuširanje pomaže :)
    Ja sam plašljivica i cendravica, i fakat nije tak strašno.  Još uvjek se više bojim zub3a3,ra33,

venera
    27. Svibanj 2014. 17:09

Ne osjetim još prave trudove. Samo me boli u leđima, donjem djelu trbuha i dolje. Valjda je to tek početak. Pravi bolovi me tek čekaju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI