Jap, to je to ziher :) Tak je bilo i meni, mislila sam da sam dobila trbušnu virozu :)
Samo hrabro i neidi prebrzo u rodilište jer te budu strpali u boks bez veze :)
Slušaj babicu i ne boj se jer su oni tu za tebe. Ako te je strah, reci im :) Ako nekaj trebaš isto im reci :)
Sretnoooooo :)
ja nemam savjete, ali zelim ti svu srecu i da sto brze i bezbolnije prode blago tebii uskoro ces imati svoje malo zlato na rukama
Kolko učestali su ti trudovi? Ja sam se s prvom išla tuširat kad su bili 15 min razmaka, nakon tuširanja su bili svake 4 min :D U glavnom, to je bilo u 2 u jutro a malu sam rodila u pol 7. Tak da nemaš frke :)
Tuširanje pomaže :)
Ja sam plašljivica i cendravica, i fakat nije tak strašno. Još uvjek se više bojim zub3a3,ra33,
Kolko učestali su ti trudovi? Ja sam se s prvom išla tuširat kad su bili 15 min razmaka, nakon tuširanja su bili svake 4 min :D U glavnom, to je bilo u 2 u jutro a malu sam rodila u pol 7. Tak da nemaš frke :)
Tuširanje pomaže :)
Ja sam plašljivica i cendravica, i fakat nije tak strašno. Još uvjek se više bojim zub3a3,ra33,
Ne osjetim još prave trudove. Samo me boli u leđima, donjem djelu trbuha i dolje. Valjda je to tek početak. Pravi bolovi me tek čekaju...
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Sortiraj odgovore
Najstariji