Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Svibanj 2014. 21:35

Venera cestitam!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    31. Svibanj 2014. 23:34

Venera cestitam i zelim ti brz oporavak 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

31. Svibanj 2014. 23:59

Čestitam na prinovi Venera!

Tina0208
    01. Lipanj 2014. 11:09

venera i countes cestitam od

Laura 21.08.2014 :-*

Lilly6
    05. Lipanj 2014. 10:41

Venera čestitam na malom frajeru. Uživajte :)

bjap
    10. Lipanj 2014. 18:15

Drage moje, ono sto sam prethodnih dana zvala laznjacima bila je lagana menstrualna bol i tvrd trbuh i to je tako trajalo nekoliko minuta. Danas me boli drugacije. Kao da metko uhvati velika klijesta i stisne donji dio ledja i trbuh. Nije kao menstualna bol, samo stisne i poprilicno boli. Traje 30-ak sekundi i nakon nekoliko minuta opet. Sad ne znam jesu li to laznjaci ili pravi. Nesto mislim da su pravi mozda bi jos vise bolilo. Vise se ni ne nadam da cu brzo i vidim da sam proslih dana reagirala na svaku glupost. Pocet cu biljezit pa cu paziti po razmacima.

bjap
    10. Lipanj 2014. 21:14

Malo se prorijedili trudovi, prosjek 8 min. Otiso cep . Panike nema, zahvlna sam Bogu za svaki trenutak, nadam se da je to to. U bolnicu necemo jos, ali necu vise ni pisati idem obviti zavrsne pripreme. Hvala cure na svemu, pusa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.