Nema na čemu draga, nadam se da ćeš imati lagan porod. Bitno da se nešto događa!! Malo ti zavidim, ali ipak moram još pričekati malo.... Pusa i drži se, vidimo se uskoro na Beba forumu!!
Joj, kad se sjetim prije dva tjedna svojih pražnjenja crijeva i bolova u trbuhu dan-noć, ali ipak je bila viroza!
Venera to je to! Prirodno ciscenje je pocelo, a vjerujem da ce uskoro i pravi trudovi! Budi hrabra, slusaj babice i zelim ti jako jako brz porod! Javljaj nam se!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Venera eto dosao je i taj dan zelim ti cim brzi i bezbolniji porod od srca,. da svoje malo zlato konacno primis u ruke.
venera, mnogo sreće ti želim, da sve brzo prođe i da što prije imaš svoju bebicu u rukama! Ajme, koje uzbuđenje, jedva čekam da nam se javiš!
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala vam cure
Eto još sam doma...malo sam spavala popodne. Budili me bolovi svakih sat vremena, ali ja i dalje ne osjetim tu bol kao neke jake trudove. Totalno sam zbunjena. Zvala sam koga drugog nego mamu :) i kaže mi ona da možda imam visoki prag boli i da pratim svakih koliko osjetim te grčeve. Sve mi je nekako čudno. Mislila sam ujutro da ću do sada već roditi, a ja tu visim na forumu
Ne preostaje mi ništa nego čekati...nadam se samo da neću prekasno skužiti trudove i na kraju roditi doma.
Upravo sad se pojavilo..od 19h nadalje svakih sat vremena. Grč neki u kičmi dolje. Traje par sekundi i gotovo. Je li moguće da je to to?
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Ne znam draga, nisam nikada rađala, ali vjerojatno jesu trudovi, samo su slabi i rijetki, zasada. Nećeš roditi doma, ne brini. Mislim da su rijetke žene koje brzo rode. Nadam se da ćeš do sutra u ponoć već držati svoju bebu. Drži se, budi hrabra do zadnjega. Zapamti, to ti jedina bol koja će ti donijeti nešto lijepo, ma najljepše!
Sortiraj odgovore
Najstariji