Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    27. Svibanj 2014. 17:38

Nema na čemu draga, nadam se da ćeš imati lagan porod. Bitno da se nešto događa!!  Malo ti zavidim, ali ipak moram još pričekati malo.... Pusa i drži se, vidimo se uskoro na Beba forumu!!

Joj, kad se sjetim prije dva tjedna svojih pražnjenja crijeva i bolova u trbuhu dan-noć, ali ipak je bila viroza!

27. Svibanj 2014. 17:41

Venera to je to! Prirodno ciscenje je pocelo, a vjerujem da ce uskoro i pravi trudovi! Budi hrabra, slusaj babice i zelim ti jako jako brz porod! Javljaj nam se!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

antonio
    27. Svibanj 2014. 17:54

Venera eto dosao je i taj dan zelim ti cim brzi i bezbolniji porod od srca,. da svoje malo zlato konacno primis u ruke.

MarijaŠ
    27. Svibanj 2014. 19:10

venera, mnogo sreće ti želim, da sve brzo prođe i da što prije imaš svoju bebicu u rukama! Ajme, koje uzbuđenje, jedva čekam da nam se javiš! 

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6
    27. Svibanj 2014. 20:45

Venera!
    Sretno i da se sve završi bez puno muke!! Možeš ti to!!

venera
    27. Svibanj 2014. 21:57

Hvala vam cure  
    Eto još sam doma...malo sam spavala popodne. Budili me bolovi svakih sat vremena, ali ja i dalje ne osjetim tu bol kao neke jake trudove. Totalno sam zbunjena. Zvala sam koga drugog nego mamu :) i kaže mi ona da možda imam visoki prag boli i da pratim svakih koliko osjetim te grčeve. Sve mi je nekako čudno. Mislila sam ujutro da ću do sada već roditi, a ja tu visim na forumu 
    Ne preostaje mi ništa nego čekati...nadam se samo da neću prekasno skužiti trudove i na kraju roditi doma. 
    Upravo sad se pojavilo..od 19h nadalje svakih sat vremena. Grč neki u kičmi dolje. Traje par sekundi i gotovo. Je li moguće da je to to?

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

bjap
    27. Svibanj 2014. 22:41

Ne znam draga, nisam nikada rađala, ali vjerojatno jesu trudovi, samo su slabi i rijetki, zasada. Nećeš roditi doma, ne brini. Mislim da su rijetke žene koje brzo rode. Nadam se da ćeš do sutra u ponoć već držati svoju bebu. Drži se, budi hrabra do zadnjega. Zapamti, to ti jedina bol koja će ti donijeti nešto lijepo, ma najljepše! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.