Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    28. Svibanj 2014. 13:56

A traje cca 30 sek. Ma ne mjerim vise jer me boli non stop. Zvala sam gin u dom zdravlja i rekla mi je da odem opet u bolnicu. I da postoji samo gel za otvaranje. Valjda ce uspjeti s tim nesto napraviti. Idem se sad spremiti. Javim se vjerojatno kad rodim...

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Tejuska♡
    28. Svibanj 2014. 14:06

Venera zelim ti svu srecu i da sto brze i bezbolnije rodis i primis svog andela u ruke 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

missha
    28. Svibanj 2014. 15:41

sretno i nadam se da je sve ok prošlo

MarijaŠ
    28. Svibanj 2014. 18:45

Draga venera, mnogo ti sreće želim, da se brzo otvoriš i da porod prođe brzo i bez komplikacija! 
    Jedva čekam da nam se javiš.... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    28. Svibanj 2014. 18:47

venera bas mi je tesko ovo citati...nadam se da je sad vec sve gotovo...samo hrabro i javi se kad rodis...

Laura 21.08.2014 :-*

• Countess
    29. Svibanj 2014. 19:12

Evo moje danasnje iskustvo, ujutro me docekala roza sluz (čep), ali malo. Kontrakcije nepravilne cijeli dan, nisu bolne nešto. Ja sam još doma, beba je aktivna i to je to, čekam :). Pravi trudovi bole, ovo može trajati ovako još 2-3 dana. Znači bez panike :D

bjap
    29. Svibanj 2014. 19:25

Ajme ovdje postaje napeto!!! Sretno Countess, da, vjerojatno može potrajati. Voljela bih ti reći da ne paničariš i da se ne bojiša li ja se prva bojim 

• Countess
    29. Svibanj 2014. 19:27

Ma nema straha, znaš da sam ja zmaj, ničeg se ne bojim, jedino me živcira čekanje, ali bolje to nego drip hahahah :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.