A traje cca 30 sek. Ma ne mjerim vise jer me boli non stop. Zvala sam gin u dom zdravlja i rekla mi je da odem opet u bolnicu. I da postoji samo gel za otvaranje. Valjda ce uspjeti s tim nesto napraviti. Idem se sad spremiti. Javim se vjerojatno kad rodim...
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Venera zelim ti svu srecu i da sto brze i bezbolnije rodis i primis svog andela u ruke
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Draga venera, mnogo ti sreće želim, da se brzo otvoriš i da porod prođe brzo i bez komplikacija!
Jedva čekam da nam se javiš....
Krešimir 19.08.2014. <3
venera bas mi je tesko ovo citati...nadam se da je sad vec sve gotovo...samo hrabro i javi se kad rodis...
Laura 21.08.2014 :-*
Evo moje danasnje iskustvo, ujutro me docekala roza sluz (čep), ali malo. Kontrakcije nepravilne cijeli dan, nisu bolne nešto. Ja sam još doma, beba je aktivna i to je to, čekam :). Pravi trudovi bole, ovo može trajati ovako još 2-3 dana. Znači bez panike :D
Ajme ovdje postaje napeto!!! Sretno Countess, da, vjerojatno može potrajati. Voljela bih ti reći da ne paničariš i da se ne bojiša li ja se prva bojim
Ma nema straha, znaš da sam ja zmaj, ničeg se ne bojim, jedino me živcira čekanje, ali bolje to nego drip hahahah :D
Sortiraj odgovore
Najstariji