Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    25. Svibanj 2014. 18:47

Ne osjecam kontrakcije. Samo me bolucka dolje nesto s vremena na vrijeme.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

26. Svibanj 2014. 08:50

Draga venera, javi kako je prosla kontrola, nestrpljiva sam :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilly6
    26. Svibanj 2014. 14:33

Venera čekamo tvoje iskustvo ;-)
    Sretnoooo :-)

venera
    26. Svibanj 2014. 19:51

Evo sve po starom...amnioskopiju su probali napraviti, ali nije islo :/ 
    I dalje zatvorena, nema trudova, s bebacem sve ok. Ne preostaje mi drugo nego cekati. U srijedu ponovno na kontrolu. Ne znam dokle misle tako. Kad sam rekla doktorici da mi je dosta, "utjesila" me i rekla neka se ne zurim jos 10 dana da nema panike. Znaci tek tad bi mogli nesto poduzeti u smislu indukcije. A mene je sve vise strah jer nismo uspjeli vidjeti kakva je plodna voda. Bebu osjetim mozda 1-2 puta dnevno i to me brine :/

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

bjap
    26. Svibanj 2014. 19:55

Navodno se beba pred kraj smiri jer nema više mjesta. A reci mi s koliko tjedana si krenula na ctg? I da, sjetila sam se da sam negdje čitala kako je čaj od lista maline dobar za trudove.

Lilly6
    26. Svibanj 2014. 20:08

I ja sam tako čula da se beba pred kraj smiri i da je čaj od maline dobar za trudove :-)
    Bebici se neda van , lipo joj u maminom trbuhu

renata6
    26. Svibanj 2014. 20:16

Draga Venera!
    Polako, nemoj biti nestrpljiva:)
    Vidim da si zabrinuta, pa ću podijeliti svoje iskustvo s tobom. Meni su ostavili u 37 tjednu kao zbog tlaka 140/90, bila sam u bolnici mjesec dana i tako svaki dan i ništa i ništa. Probijali su me uzduž i popreko ne bi li išta potaknuli, i tako svaki drugi dan ultrazvuk pa ctg i itd...Da ne duljim došao je i termin kad ono ništa, ispratila sam žena i žena a bogami se i svega naslušala. I onda je počelo odbrojavanje, svaki dan je meni bio dan D, daj ovako ,daj onako, čak je rekla i doktorica da hodam gore dolje po stepenicama, po odjelu da se možda probam tako otvoriti. Čak su se i doktori smijali i rekli da imam kamen u trbuhu koji nikako neće van.
    I tako svaki ibogi dan, ja sam već bila luda!!!
    40 + 6 sam dočekala bez ijednog truda, cijeli dan su pokušavali me otvorit, pokušali indukciju sa dva gela i nakon cijelog dana uspjela sam se otvoriti pola cm. Navečer došao doktor i rekao da ovo više nema smisla i odlučio se za carski rez.
    Želim ti puno strpljenja, samo polako ,oduže se ti dani, samo se pokušaj smirit, kad se odluči da će ić van ići će van, nema drugo.

Puno sreće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.