Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2014. 12:24

Eto drage moje, da vam javim...obavila danas pregled u TA...otvorena 1prst, plodna voda mlijecna...zbog moje dinagnoze (trudnicki dijabetes) i presisanog termina po mengi (jucer) dr. zatrazila hospitalizaciju sutra da napravim guk profile i zbog dogovora za indukciju ako ne krene samo... 
    Kad sam stigla doma, otiso sluzni cep... Pa eto, izgleda da bi moglo i samo krenuti...hihihi

ninika11
    23. Rujan 2014. 12:26

draga držim fige da samo krene

Pilici
    23. Rujan 2014. 12:36

Antonia bravo držim fige da krene 

zebrica

23. Rujan 2014. 12:43

I ja se nadam da ce krenuti, ionak imam vec par dana pripremne trudove koji se lagano ocitavaju na ctg-u, ali to je sve-lagano i nepravilno. A sad je valjda zbog pregleda ili pregleda plodne vode ispao cep mada je dr. bila dosta njezna. Sad me sve onako bolucka i nekak mi je sve neudobno i ko da me 'zulja', a stidne kosti UBIJAJU! E sad dal si umisljam od uzbuđenja ili je stvarno tak- vidjet cemo! 

Pilici
    23. Rujan 2014. 13:09

Drži se samo hrabro 

zebrica

cloudy
    23. Rujan 2014. 13:12

Sretno Antonija :D drži se :D

Lida2
    23. Rujan 2014. 13:14

Antonija tak je i meni, samo je moja plodna voda ok.
    Ocito se mom malcu neda van Ja idem na indukciju u cet ako ne krene samo.
    A danas ispada krvav sluzni cep, sve me boli, cijela maternica al se ne otvarm nista niti imam trudove
    Drzim ti fige da ti krene samo.

beag
    23. Rujan 2014. 15:30

Lida

Antonija tak je i meni, samo je moja plodna voda ok.
    Ocito se mom malcu neda van Ja idem na indukciju u cet ako ne krene samo.
    A danas ispada krvav sluzni cep, sve me boli, cijela maternica al se ne otvarm nista niti imam trudove
    Drzim ti fige da ti krene samo.

tako je nekako i meni, danas sam bila na kontroli, ctg ne ocitava trudove, ceviks prohodan za 1,5 cm, ako do nedjelje ne dodu prirodni trudovi moram na hospitalizaciju i u pon.mi induciraju porod ( sve zbog glupog secera koji zapravo nikad i nije bio nesto velik, niti sam se udebljala, niti je beba prevelika!! ) 

Pilici
    23. Rujan 2014. 13:40

Lida mozda krene prije cet. Držim fige :)

zebrica

cloudy
    23. Rujan 2014. 13:43

Lida... nadam se da će krenuti prije četvrtka... a da probaš sa stepenicama? ili da dragi malo pomogne ? 

Tejuska♡
    23. Rujan 2014. 13:52

Antonija sretnooo :D

Ajmee koliko bebicaa

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI