Eto drage moje, da vam javim...obavila danas pregled u TA...otvorena 1prst, plodna voda mlijecna...zbog moje dinagnoze (trudnicki dijabetes) i presisanog termina po mengi (jucer) dr. zatrazila hospitalizaciju sutra da napravim guk profile i zbog dogovora za indukciju ako ne krene samo...
Kad sam stigla doma, otiso sluzni cep... Pa eto, izgleda da bi moglo i samo krenuti...hihihi
I ja se nadam da ce krenuti, ionak imam vec par dana pripremne trudove koji se lagano ocitavaju na ctg-u, ali to je sve-lagano i nepravilno. A sad je valjda zbog pregleda ili pregleda plodne vode ispao cep mada je dr. bila dosta njezna. Sad me sve onako bolucka i nekak mi je sve neudobno i ko da me 'zulja', a stidne kosti UBIJAJU! E sad dal si umisljam od uzbuđenja ili je stvarno tak- vidjet cemo!
Antonija tak je i meni, samo je moja plodna voda ok.
Ocito se mom malcu neda van Ja idem na indukciju u cet ako ne krene samo.
A danas ispada krvav sluzni cep, sve me boli, cijela maternica al se ne otvarm nista niti imam trudove
Drzim ti fige da ti krene samo.
Antonija tak je i meni, samo je moja plodna voda ok.
Ocito se mom malcu neda vanJa idem na indukciju u cet ako ne krene samo.
A danas ispada krvav sluzni cep, sve me boli, cijela maternica al se ne otvarm nista niti imam trudove
Drzim ti fige da ti krene samo.
tako je nekako i meni, danas sam bila na kontroli, ctg ne ocitava trudove, ceviks prohodan za 1,5 cm, ako do nedjelje ne dodu prirodni trudovi moram na hospitalizaciju i u pon.mi induciraju porod ( sve zbog glupog secera koji zapravo nikad i nije bio nesto velik, niti sam se udebljala, niti je beba prevelika!! )
Lida... nadam se da će krenuti prije četvrtka... a da probaš sa stepenicama? ili da dragi malo pomogne ?
Antonija sretnooo :D
Ajmee koliko bebicaa

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji