Kokolina tebi je termin isto 25.9. Kolko sam zapamtila? Sretno i ako je zbilja krenuli zelim ti brz i lagan porod:) mene od sinoc boli. Onako donji dio ledja i zanimljivo noge. Ne grc nego kao da mi ih netko pokusava odsjec. Grozna bol. I kao menstrualna u donjem djelu trbuha ai je stalna. Tek pred jutro malo popusti. Od plodne vode ni p.. sutra pravac ambulanta pa cemo vidjet. Al me sora neka euforija
Kokolina...Lida....sretno curke, zelim vam brz i sto manje bolan porod!
Mene su nocas mucile neke lude kontrakcije od ponoci do iza 4...uzas, visoko gore u trbuhu preko leđa u zdjelicu i u prednji dio trbuha... Nekih 2 i pol sata su bile na 10min ali skroz nepravilne jacine...setnja, promjene polozaja, nist nije pomagalo... Iza 4 se prorijedilo i ja zaspala. Sad me onak lagano bolucka ali to nije nist, samo mi je bebo hiperaktivan, luduje po trbuhu ko da ce ispast kroz kozu van!
antonija, mene su tak sorale kontrakcije u petak na noc i sub navecer, al jucer i nocas nist... beban isto hiperaktivan, a kazu da se pred kraj bebe smire jer imaju manje mjesta..
a ocito je tako :)
i ja cu sutra na kontrolu, ali mislim da je sve isto kak je bilo i prosli put, zatvorena ko bacva i cekaj dalje
mene inace kad bole leda, mm izmasira i prode, bol popusta vec tijekom masaze, a sad kad su me prale ove kontrak.nis ne popusta kolko god da on masirao , uhhh kak ce tek biti kad krenu pravi!!!
curke moje drage sretno vam bilo!
ja sam se upravo vratila s pregleda, bebolina ima tri kile i dugacka je 48, spustila se skrooooz nisko, ja otvorena 2 cm jos od proslog tjedna, osjecam kontrakcije vec par dana ali nista strasno. danas smo 36+3 i nadam se da ce jos bar desetak dana ostati unutra...
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Evo drage moje, ja ostala u bolnici !!
Ali nije jos krenuo porod, otvorena sam samo prst, ovo mozda je a mozda nije plodna voda, ali imam nekakve trudove. A buduci da sam porod nakon carskog odlucili me ostavit na promatranju.
Mene ti trudovi ne bole ne znam kak, samo me bole dosta leda. I trbuh mi je tvrd. Kaze dr da su to trudovi , kaj vas kao ne boli?.Rekoh ne . Eto, sad cekam u bolnici da krene...
Cure jel koju od vas bolilo onako kao kad trebate dobiti ali bez prekida? Znači imam bolove kao menstrualne samo što su konstantni,tu i tamo malo jače zabole ali su stalno prisutni,tako mi je od jučer... sutra ulazimo u 35tt,jel moguće da se to beba priprema,ili da su lažni trudovi? nekako mi je to još rano ...
Sortiraj odgovore
Najstariji