Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    22. Rujan 2014. 15:48

Pcelice kad vi idete doma?
    Lida i ja ti držim fige da beba krene sama prije van, pokusaj vise šetati po stepenicama , budi aktivna, 

zebrica

Kokolina
    22. Rujan 2014. 18:30

Curke meni se trudovi pokrenuli na svakih 5-7 min. Sad bum zvala doktore da me pogledaju... Al idem prvo pojest ovu veceru koja je upravo stigla, da ne umrem od gladi 

cloudy
    22. Rujan 2014. 18:40

kolkolina :) javi nam se... dobar tek i sretno :D neka do jutra imaš svoju bebicu kraj sebe 

• lusilu
    22. Rujan 2014. 19:25

Kokolina sretno 

Lusilu

brcka1902
    22. Rujan 2014. 20:49

Drzim fige da krene sto brze vanka i da si nam dobro.

Pilici
    23. Rujan 2014. 11:50

Kokolina ima kakvih promjena?

zebrica

23. Rujan 2014. 12:24

Eto drage moje, da vam javim...obavila danas pregled u TA...otvorena 1prst, plodna voda mlijecna...zbog moje dinagnoze (trudnicki dijabetes) i presisanog termina po mengi (jucer) dr. zatrazila hospitalizaciju sutra da napravim guk profile i zbog dogovora za indukciju ako ne krene samo... 
    Kad sam stigla doma, otiso sluzni cep... Pa eto, izgleda da bi moglo i samo krenuti...hihihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.