Kokolina sretno i da sto brze i bezbolnije bude
Lida a bas mi zao draga nadam se da ce krenut do cetvrtka da ti ne induciraju drzim fige draga

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pcelice kad vi idete doma?
Lida i ja ti držim fige da beba krene sama prije van, pokusaj vise šetati po stepenicama , budi aktivna,
Pcelice kad vi idete doma?
Lida i ja ti držim fige da beba krene sama prije van, pokusaj vise šetati po stepenicama , budi aktivna,
Mi idemo doma sutra ako bu sve ok. U biti ak mali ne dobije zuticu. Jedva cekam.
zebrica
Curke meni se trudovi pokrenuli na svakih 5-7 min. Sad bum zvala doktore da me pogledaju... Al idem prvo pojest ovu veceru koja je upravo stigla, da ne umrem od gladi
Curke meni se trudovi pokrenuli na svakih 5-7 min. Sad bum zvala doktore da me pogledaju… Al idem prvo pojest ovu veceru koja je upravo stigla, da ne umrem od gladi
Svaka ti čast što se uopće još nama i javljaš, uopće si ne mogu zamisliti takav scenarij s trudovima!Samo se ti lijepo napapaj da imaš snage za porod i SRETNO! I da nam se sljedeći put javiš sa jednom friškom, mirišljavom, slatkom bebicom!
kolkolina :) javi nam se... dobar tek i sretno :D neka do jutra imaš svoju bebicu kraj sebe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji