ajme meni! jesi se vec prije pocela otvarati ili tek tada? ne znam jel to ima kakve veze, pomoci, bar malo
Beag nisam sivurna da pomaze,ali svi mi govore da je dobro i da moze potaknuti bebu na izlazak. I da cure koje su se sexale imaju laksi porod,a i neki dr. preporucuju sex na kraju trudnoce. Naravno,ako je sve ok. Pa sad,treba probat i vidjet. A to sto se tice bolova,znam kako ti je jer sam u komi,ali ako se nemogu sexat kako cu tek rodit!?! Mislim da treba stisnut zube i na laganini!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Beag ne plaši se, neće tebe odmah na drip, nije indukcija da te odmah prikopčaju i da tamo umireš po nekoliko sati tako u bolovima. Njima je cilj otvaranje, koje će prvo pokušati sa gelom, prvi put, pa drugi put nakon 6h, ako u tom periodu nema nikakvog otvaranja ideš na carski, a ako se otvaraš uz pomoć toga onda tek nakon nekoliko cm kreću s dripom da potaknu daljnje otvaranje. U tvom slučaju s dijabetesom će biti oprezni, obratit će pažnju na to, ne brini, ja sam imala lagano povišeni tlak pa su se rađe odlučili za carski nego da me dalje maltretiraju i forsiraju nešto nemoguće.
Ti doktori to tak malo sta se tiče šećera rade dramu...mislim ok je pazit na prehranu, ali za 0.1 vise od dopustenosg oni to gledaju ko da ce. Sad skocit puno. Mislim pazis na prehranu, ionak je bebi bolje da dobiva čim raznolikiju prehranu a zdravu, barem ja tak mislim...
zebrica
Curke koje ste rodile, jeste li osjetile kakvo rezuckanje tamo dole prilikom otvaranja ili niste nista skuzile od trudova?
Sortiraj odgovore
Najstariji