Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    23. Rujan 2014. 19:56

ajme meni! jesi se vec prije pocela otvarati ili tek tada? ne znam jel to ima kakve veze, pomoci, bar malo

Boška2
    23. Rujan 2014. 20:08

Beag nisam sivurna da pomaze,ali svi mi govore da je dobro i da moze potaknuti bebu na izlazak. I da cure koje su se sexale imaju laksi porod,a i neki dr. preporucuju sex na kraju trudnoce. Naravno,ako je sve ok. Pa sad,treba probat i vidjet. A to sto se tice bolova,znam kako ti je jer sam u komi,ali ako se nemogu sexat kako cu tek rodit!?! Mislim da treba stisnut zube i na laganini!

<3<3<3 Karl <3<3<3

renata6
    23. Rujan 2014. 20:08

Beag ne plaši se, neće tebe odmah na drip, nije indukcija da te odmah prikopčaju i da tamo umireš po nekoliko sati tako u bolovima. Njima je cilj otvaranje, koje će prvo pokušati sa gelom, prvi put, pa drugi put nakon 6h, ako u tom periodu nema nikakvog otvaranja ideš na carski, a ako se otvaraš uz pomoć toga onda tek nakon nekoliko cm kreću s dripom da potaknu daljnje otvaranje. U tvom slučaju s dijabetesom će biti oprezni, obratit će pažnju na to, ne brini, ja sam imala lagano povišeni tlak pa su se rađe odlučili za carski nego da me dalje maltretiraju i forsiraju nešto nemoguće.

Pilici
    23. Rujan 2014. 20:52

Ti doktori to tak malo sta se tiče šećera rade dramu...mislim ok je pazit na prehranu, ali za 0.1 vise od dopustenosg oni to gledaju ko da ce. Sad skocit puno. Mislim pazis na prehranu, ionak je bebi bolje da dobiva čim raznolikiju prehranu a zdravu, barem ja tak mislim...

zebrica

brcka1902
    23. Rujan 2014. 21:08

Curke koje ste rodile, jeste li osjetile kakvo rezuckanje tamo dole prilikom otvaranja ili niste nista skuzile od trudova?

Tejuska♡
    23. Rujan 2014. 21:35

Brcka ja nisam bas nista skuzila

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.