Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    23. Rujan 2014. 16:55

Beag i mene zbog dbt koji je cijelu trudnocu bio uredan i druge trudnoce salju na indukciju
    Ima da krepam ko i prvi put

beag
    23. Rujan 2014. 17:21

Lida

Beag i mene zbog dbt koji je cijelu trudnocu bio uredan i druge trudnoce salju na indukciju
    Ima da krepam ko i prvi put

prvi put si bila na ind.??? 

Boška2
    23. Rujan 2014. 17:00

Evo da se malo pridruzim. Cerviks prohodan za 3/4 prsta,ako ne dode do trudova za 9 dana(2.10. tocno na termin) rađaona! Tako da sam se ja pocela ovaj tjedan ozbiljno hvatati posla: hodanje i sex!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

beag
    23. Rujan 2014. 17:25

Antonija, ja nisam ni pomisljala na inducirani porod.. stalno sam mislila kak cu i ranije rodit! :(( sad sam malo pod sokom!  

Boška, mislis da to pali? "jadan" mm ak je tak!  samo ne znam kak cu to izvest u  tolkoj mjeri jer ne znam koji dio tijela me ne boli, a da ne govorim o medunozju, stidnim kostima i svemu ostalom kaj se dolje nalazi 

LuKi5
    23. Rujan 2014. 17:29

U gelu koji ti daju na indukciji nalazi se jedan sastojak koji takoder sadrzi sperma, koji omeksava vrat maternice I ubrzava otvaranje.

14.06.2014. L ♥

beag
    23. Rujan 2014. 18:20

ajoj, znaci gadno je? 

Lida2
    23. Rujan 2014. 19:02

beag

ajoj, znaci gadno je? 

Necu vas lagat al grozno je jer nema odmora izmedju trudova. Ide trud na trud bez odmora. Pluca su me boljela mjesec dana nakon poroda koliko sam disala a rodila relativno brzo u roku od 5h.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI