Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    22. Rujan 2014. 09:09

Hvala vam curke 

Pcelice, ti si sad iskusna. Jel bi to moglo biti to? Mislim, jos cu malo pricekat , popit kavu, pa cu vidjeti

Kokolina
    22. Rujan 2014. 09:10

Hvala vam curke 

Pcelice, ti si sad iskusna. Jel bi to moglo biti to? Mislim, jos cu malo pricekat , popit kavu, pa cu vidjeti

cloudy
    22. Rujan 2014. 09:11

kokolina... sretno ;:D 

LuKi5
    22. Rujan 2014. 09:17

Kokolina...Izgleda da je to to...Sretno :)))

14.06.2014. L ♥

Lida2
    22. Rujan 2014. 09:23

Kokolina sretno

Ja sad krecem put Sv.Duha na kontrolu. Kontrakcije tu i tamo koja, jos mi jutros ispalo dio cepa...nemam pojma kaj ce bit al javim svakako Drzite mi fige i ako krene jer me frka

Kokolina
    22. Rujan 2014. 09:27

Hvala . Javim vam se kad dodem u bolnicu. 

Lida, i meni ti je nocas otislo jos sluzi i sad evo ovo. Tak da moze bit da i kod tebe krene. Sretno i tebi 

LuKi5
    22. Rujan 2014. 09:28

Lida...sretno :)))

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    22. Rujan 2014. 09:31

Jedna zena s kojom sam skupa cekala pregled u TA, obe prenile I jedva cekale roditi...nije ni znala da joj curi plodna voda...Pozvali je na pregled, a doktor ju poslao u radaoni da joj curi plodna voda :)))

14.06.2014. L ♥

cloudy
    22. Rujan 2014. 09:48

Lida... i tebi sretno :D 

beag
    22. Rujan 2014. 09:51

curke sretno!!! neka brzo prode!!! 

ja sam jos u iscekivanju! tjedan d. do termina... uhhhh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.