Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    22. Rujan 2014. 14:06

kokolina sretnoooo....

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    22. Rujan 2014. 14:08

kokolina :) držim fige da sve krene brzo :) 

Gold👑
    22. Rujan 2014. 14:17

Kokolina sretno 

Kokolina
    22. Rujan 2014. 15:02

Hvala vam curke 

pčelica9
    22. Rujan 2014. 15:11

Sretno draga. To kak si ti.opisala curenje tak je i meni pocelo ali meni su deset minuta kasnije odmah krenuli trudovi i to dobri pa sam ja znala da je to to. A i cim sam dosla u predradjaonu dr je odmah rekla da je voda jer je i dalje curila. Nadam se da ce brzo krenuti i jos brze proci. 

brcka1902
    22. Rujan 2014. 15:14

Kokolina.....sretno...cekamo novosti, a ti pcelice kako si nam?

Lida2
    22. Rujan 2014. 15:14

Curke ja dosla napokon doma. Otvorena tek 1 prst, nema trudova, al s obzirom da sam usla u 41tt i da imam gestacijski dijabetes koji je uredan, druga trudnoca i da je ispao sluzni cep veli dr da ce mi inducirati porod u cetvrtak
    U sri idem opet na kontrolu. Malo me pokusala siriti i sad me sve dole rastura. Ja se bojim i ne bi bas htjela na indukciju al ocito ovaj moj ljenguza ne zeli van

tena123
    22. Rujan 2014. 15:19

Lida nadam se da će se bebica sama odlučit van do srijede ili čet, imaš još vremena, moli se da se predomisli, vjerujem da te strah induciranog ali nemoj gledati crno na to, može proći i bolje nego da sam krene, u svakom slučaju sretno, i javljaj stanje..

brcka1902
    22. Rujan 2014. 15:31

Ja rekla danas svojo bebolini da je kraj podstanarstva i da poslije rucka i kavice mozemo lagano krenuti s pravim trudovima, tako da rodim negdje iza 24 sata, bas me zanima jel ce poslusat mamu...ili ce biti tvrdoglava...Drago mi je da ce biti Vagica.

Tejuska♡
    22. Rujan 2014. 15:37

Kokolina sretno i da sto brze i bezbolnije bude 
    Lida a bas mi zao draga nadam se da ce krenut do cetvrtka da ti ne induciraju  drzim fige draga 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.