Jesenske bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    02. Studeni 2018. 20:04

Ja na dnevnoj bazi koristim ovaj za usisavač, svako jutro obavezno a nekad i navečer, nosić izgleda čist ali kad stavim fiziološku i usisam bome imam kaj vidjeti 🙄 i nije to uopće jako, bojala sam se jer ipak je usisavač u pitanju ali sam na sebi probala i nije uopće jako a zvuk usisavača ga umiri tak da bez problema očistim nosić u sekundi 😀

Elza
    02. Studeni 2018. 20:33

E bas sam vas i ja htjela pitati za ispiranje... Nama je patronažna rekla da znaju hroptati jer im se nakupi mlijeka u nosu (ode im u nosić kad sisaju). Rekla nam je da čistimo sa smotuljkom vate. Vidim mojoj malenoj u nosu neki bijeli tračak ali s vatom nisam uspjela izvući... Imam one chicco ampule i ja to nagnem ali imam osjećaj da uopće niš ne ide u nos 😐 probala sam malo stisnuti ampulicu i odmah je počelo plakanje. Poslije sam pokušala izvući s usnim aspiratorom i ništa... Tračak još unutra. Probati ću sutra opet...

Dija85
    03. Studeni 2018. 09:23

Jutro mame, možda blesavo pitanje 🤷‍♀️, ali koliko bebica otprilike naraste za 2 i pol ili 3 mjeseca. Gledam neke haljinice za oko Božića tamo, pa ne znam hoće joj trebati 56 ili 62. Rodila se sa 50 cm

03. Studeni 2018. 09:40

Dija85

Jutro mame, možda blesavo pitanje 🤷‍♀️, ali koliko bebica otprilike naraste za 2 i pol ili 3 mjeseca. Gledam neke haljinice za oko Božića tamo, pa ne znam hoće joj trebati 56 ili 62. Rodila se sa 50 cm

S 3 mjeseca ce joj trebati 62, ali to ti ovisi i o duzini njezinoj, npr od moje frendice mala je imala ravno 3300 kad se rodila, ali je bila dugacka 56 tako da nikad nije ni nosila 50 nego odmah 56 jer je dugacka, ali je u mjesec dana u duzinu narasla samo centimetar, dok se moj srednji rodio s 51, al je s mj dana imao 58cm pa smo mu oblacili 62 jer u 56 nije stao...ugl, da te ne bunim, 62 radije kupi za Bozic :)

Dija85
    03. Studeni 2018. 09:54

justme123

Dija85

S 3 mjeseca ce joj trebati 62, ali to ti ovisi i o duzini njezinoj, npr od moje frendice mala je imala ravno 3300 kad se rodila, ali je bila dugacka 56 tako da nikad nije ni nosila 50 nego odmah 56 jer je dugacka, ali je u mjesec dana u duzinu narasla samo centimetar, dok se moj srednji rodio s 51, al je s mj dana imao 58cm pa smo mu oblacili 62 jer u 56 nije stao…ugl, da te ne bunim, 62 radije kupi za Bozic :)

😁 Hvala ti ❤

03. Studeni 2018. 10:02

luda vilo, probala sam aspirator za usisavač nocas. Toplo preporucujem! Nakapali su Sinomarin za bebe prvo inonda izvukli, nije bilo puno, al je mislim izvukao sve. Jednostavan je, a nema puno muke kao s onim rucnim cudom sto meni nije izvukao nista.

Mi smo nocas imali parade. Nakon cijelog dana sise, kad sd maknem plac, a kad je na njoj grumpy cat, svada se, tuce mene, nju, sebe, gura se itd. Oko 11h navecer nisam vise znala sta cu jer su mk vec sise visile ko u onih crnkinja iz nekog africkog plemena, ni izdajalica nije pomogla odlucim skuhat ad. Pojede nakon izdojenog mog 50ml i sisanja 80 ad. I dalje nervoza, aspiriramo nos, presvucem ga opet nervoza, lamata rukicama nogicama, dudu lansira..  on se posteno ispovracao u 3 i zaspao😔😳😱😫 srecom da sam bdila nad njim jer je u lezecem polozaju krenuo povracati 😱 totalno me strah da se ne udavi 😔 kad nema granice s jelom nikakve, a ja ne znam procijeniti koliko mu treba 😫

Isssa
    03. Studeni 2018. 10:34

Dija85

Moj je rođen sa 49 cm, sutra mu je 2 mj veličina 62 mu je taman, 2 kg je dobio

03. Studeni 2018. 10:48

KikeS

luda vilo, probala sam aspirator za usisavač nocas. Toplo preporucujem! Nakapali su Sinomarin za bebe prvo inonda izvukli, nije bilo puno, al je mislim izvukao sve. Jednostavan je, a nema puno muke kao s onim rucnim cudom sto meni nije izvukao nista.

Mi smo nocas imali parade. Nakon cijelog dana sise, kad sd maknem plac, a kad je na njoj grumpy cat, svada se, tuce mene, nju, sebe, gura se itd. Oko 11h navecer nisam vise znala sta cu jer su mk vec sise visile ko u onih crnkinja iz nekog africkog plemena, ni izdajalica nije pomogla odlucim skuhat ad. Pojede nakon izdojenog mog 50ml i sisanja 80 ad. I dalje nervoza, aspiriramo nos, presvucem ga opet nervoza, lamata rukicama nogicama, dudu lansira.. on se posteno ispovracao u 3 i zaspao😔😳😱😫 srecom da sam bdila nad njim jer je u lezecem polozaju krenuo povracati 😱 totalno me strah da se ne udavi 😔 kad nema granice s jelom nikakve, a ja ne znam procijeniti koliko mu treba 😫

Kad ti se beba tako uznemiri na sisi u lezecem polozaju, podigni ga, podrignut ce kad tad, oni sisaju jer ih to umiruje, cak i kad ih zrak muci, vjerojatno zato se i ispovracao, ja sam sa svojima to apsolvirala i isto sam s prvom davala jesti pa je bilo bljuckanja, dok nisam skuzila da nekad treba cekati duze to podrigivanje, ali na kraju se dogodi. Zato sad s trecim znam sto mi je ciniti. 🙂

Elza
    03. Studeni 2018. 13:16

I moja malecka stalno traži cicu pa cica 5 min pa zaspe, onda se probudi i traži opet cicu pa ju pljuje i tuče pa opet 5 min cica i tako u krug.. a ako ju staviš u krevetić odmah se probudi i plače. Uglavnom, cijelo vrijeme nam spava na rukama.
    Ono jučer što sam vidjela u nosu smo danas izvukli s aspiratorom i fiziološkom, nije ni čudo da nismo uspjeli s vaticom, to je bilo neko Skoreno mlijeko, tračak dug 2 cm.. sad ćemo 2x dnevno ispirati

• Rorry
    03. Studeni 2018. 13:22

Moja je nocas spavala 7 sati u komadu,  bas ga je odvalila,  a mucio ju je trbuscic navecer pa se valjda bas umorila
    Moja vec sad nosi 62, ja sam za Bozic narucila haljinicu 68, valjda ce joj biti dobra 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.